1 gece hastanede yatışım oldu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Doğuma Hazırlık kategorisinde İpek'in annesi tarafından oluşturulan 1 gece hastanede yatışım oldu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,196 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Doğuma Hazırlık
Konu Başlığı 1 gece hastanede yatışım oldu
Konbuyu başlatan İpek'in annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan İpek'in annesi

İpek'in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Dün kontrol amaçlı gittim kızlar muyane falan oldum sonra nst ye gittim nst de bebeğin kalbi çarpıntı yapıyormuş 1 gece talibim devam etti sonra bugün öğlen taburcu oldum bu arada 39+ 3 günlüğüm nst de hiç sancım da çıkmadı hiç açılma da yok dua edin bir an önce sağ Salim doğum edeyim inşallah 🤲

Dün kontrol amaçlı gittim kızlar muyane falan oldum sonra nst ye gittim nst de bebeğin kalbi çarpıntı yapıyormuş 1 gece talibim devam etti sonra bugün öğlen taburcu oldum bu arada 39+ 3 günlüğüm nst de hiç sancım da çıkmadı hiç açılma da yok dua edin bir an önce sağ Salim doğum edeyim inşallah 🤲
İnşallah canım sağ Salim kucağına alırsın ❤️

İpek'in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum Rabbim Sağlıkla Sıhatle Hayırlısıyla Kucağına Almayı Nasip Etsin 🤲🤲🤲
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yakındir Kuzum Benimde Kardesiminki Hızlı Atıyordu 3Gece Hastanede yattı Onda Agrilar var ama acilma Yok rabbim sizi tek Avazda Kurtarsin dualrim siznle🤲🤲🤲🤲💕
Amin inşallah canım 🤲🥰

Belinayin❤️ Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Sağ salim kavuşursun inşallah canm

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kuzum hayırlısı ile sağlıkla gelsin inşallah canım

Tüm sayfalar yüklendi.