1 gece hastanede yatışım oldu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Doğuma Hazırlık kategorisinde İpek'in annesi tarafından oluşturulan 1 gece hastanede yatışım oldu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,196 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Doğuma Hazırlık
Konu Başlığı 1 gece hastanede yatışım oldu
Konbuyu başlatan İpek'in annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan İpek'in annesi

CerenEla

Kayıtlı Üye
rank
Dün kontrol amaçlı gittim kızlar muyane falan oldum sonra nst ye gittim nst de bebeğin kalbi çarpıntı yapıyormuş 1 gece talibim devam etti sonra bugün öğlen taburcu oldum bu arada 39+ 3 günlüğüm nst de hiç sancım da çıkmadı hiç açılma da yok dua edin bir an önce sağ Salim doğum edeyim inşallah 🤲
Acele acele hareket ettiysen nst de taşikardi olabilir demişlerdi bana da. Yormadan sakin hareket etmek lazım. Tetbirli davranmislar senin ve bebek için en iyisi olmuş.

Sabriye

Kayıtlı Üye
rank
Dün kontrol amaçlı gittim kızlar muyane falan oldum sonra nst ye gittim nst de bebeğin kalbi çarpıntı yapıyormuş 1 gece talibim devam etti sonra bugün öğlen taburcu oldum bu arada 39+ 3 günlüğüm nst de hiç sancım da çıkmadı hiç açılma da yok dua edin bir an önce sağ Salim doğum edeyim inşallah 🤲
Allah yardım etsin inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım

İpek'in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Allah yardım etsin inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım
Amin inşallah canım ❤️🤲
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende 39 oldum bekliyorum cnm 😚Kolay doğum nasip olsun insaAllah, sağlıklı şekilde kucağına alırsın bebişini
Amin canım inşallah sağolasın sende sağ Salim kucağına alırsın inşallah 🥰

Acele acele hareket ettiysen nst de taşikardi olabilir demişlerdi bana da. Yormadan sakin hareket etmek lazım. Tetbirli davranmislar senin ve bebek için en iyisi olmuş.
Aynen muşade altında tutulmak iyidi yani

Kuzum hayırlısı ile sağlıkla gelsin inşallah canım
Amin amin canım inşallah 🤲

Sağ salim kavuşursun inşallah canm
Amin canım inşallah 🤲

Tüm sayfalar yüklendi.