Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yaa çok tatlisin gitcem cnm ins esime dedim yarinn beni doktora birak agrilarimda oluyor en azindan gideyim goruneyim icim rahat etsin. Ozledim zatenn bir goreyimde gormusken sorarim ins
Yok inan zayif degilim kiloluyum 3 aydir ilkkez oldu israrla sorayim yarin bi ne diyecek belki burda da oyledir
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Yaa çok tatlisin gitcem cnm ins esime dedim yarinn beni doktora birak agrilarimda oluyor en azindan gideyim goruneyim icim rahat etsin. Ozledim zatenn bir goreyimde gormusken sorarim ins
Kizlar ilk gebeligim ve bebek hareketini hissetmek için cok erken biliyorum. Ama bugün agrilarimdan dolayi sirt üstü uzanip ayaklarimi biraz yukari koymustum. Sonra karnimda damar atar gibi hizli hizli bir sey oldu. Gercekten damar mi atti yoksa bebişim miydi
Sanmıyorum canım bağırsak hareketidir o benim de öyleydi damar atar gibi oluyordu hala oluyor yani bebek hareketi değilmiş canım benim ilk hamileliğim şuan 16 17. Haftalar da başladı ama belli belirsiz belki haftada bir haftada iki falan anca oda bi kere onu ayırt edebiliyorsun şimdi 19.haftada az çok olmaya başladı 21.hafta da ilk tekmesini elimle hissettim şimdi 22+2 olduk dışardan bile görüyorum
Sanmıyorum canım bağırsak hareketidir o benim de öyleydi damar atar gibi oluyordu hala oluyor yani bebek hareketi değilmiş canım benim ilk hamileliğim şuan 16 17. Haftalar da başladı ama belli belirsiz belki haftada bir haftada iki falan anca oda bi kere onu ayırt edebiliyorsun şimdi 19.haftada az çok olmaya başladı 21.hafta da ilk tekmesini elimle hissettim şimdi 22+2 olduk dışardan bile görüyorum