14 haftalık kanama

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Hayatnur tarafından oluşturulan 14 haftalık kanama başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 961 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 14 haftalık kanama
Konbuyu başlatan Hayatnur
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sıbelmamı

Hayatnur

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba arkadaşlar 14 haftalık gebeyim kahverengi akıntıdan hafıf kanamaya dönüştü miyomlarım var kasıklarım da basınç ve agrı var 1 düştüğüm var 18 haftalık bunuda kaybetmekten korkuyorum sizce napmalıyım 2,gün var konrtolume.

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba arkadaşlar 14 haftalık gebeyim kahverengi akıntıdan hafıf kanamaya dönüştü miyomlarım var kasıklarım da basınç ve agrı var 1 düştüğüm var 18 haftalık bunuda kaybetmekten korkuyorum sizce napmalıyım 2,gün var konrtolume.
Kontrol bekleme acil git cnm acil niye var böyle acil şeylere bakmak içn

Ipekdilan123

Kayıtlı Üye
rank
Hastaneye direk git canm benimde o haftamda olmuştu kese etrafında kanama görünmüştü ona göre ilaç iğne durduruldu kanım cok sukur atlattım

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar