Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende o gün gidip ilaç yazdırayim canım eczacı 19 diyince teşekkür ederim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Canımsın rica ederim her akşam haberleri izliyorum dünya dan haberim olsun bilgi paylaşımı benim için önemli bilen bilmeyenler e anlatmalı hayatım kimi insan söylemez bana ne der ama ben empati yapıyorum mesela çok öyle aile hekimine gidip kapıdan geri dönmüşlugum var onun için bildiğim ve doğru olan şeyleri sizlerle paylaşmayi seviyorum canım
Sağlık ocağına ulaşamadım henüz aramaya devam edicem acaba pazartesi ,21 denk geliyor geç vurulunca asi bir sıkıntı olur mu cnm ya henüz daha bilgi almadım
0-4 yaş arası bebeği olan anneler.akbil merkezlerinden Bebeğin kimliği ve kendi kimliği ile anne akbili çıkartabiliyor.Bu akbil sayesinde şehiriçi seyahat ücretsiz canım.
İnternetten anne akbilini daha ayrıntılı araştırabilirsin canım.
Bende o gün gidip ilaç yazdırayim canım eczacı 19 diyince teşekkür ederim
Canımsın rica ederim her akşam haberleri izliyorum dünya dan haberim olsun bilgi paylaşımı benim için önemli bilen bilmeyenler e anlatmalı hayatım kimi insan söylemez bana ne der ama ben empati yapıyorum mesela çok öyle aile hekimine gidip kapıdan geri dönmüşlugum var onun için bildiğim ve doğru olan şeyleri sizlerle paylaşmayi seviyorum canım
0-4 yaş arası bebeği olan anneler.akbil merkezlerinden Bebeğin kimliği ve kendi kimliği ile anne akbili çıkartabiliyor.Bu akbil sayesinde şehiriçi seyahat ücretsiz canım.
İnternetten anne akbilini daha ayrıntılı araştırabilirsin canım.
Kızlar 17 18 Şubat Aile hekimi kapalı olacakmış haberiniz olsun iş bırakma eylemi yapacaklarmış şimdi haberler de gösterdi gidecek olan kardeşlerim bilginiz olsun
Canım sadece sağlık ocağı mi diğer doktorlar isini yapacak degil mi 18 ine doğuma alacaklar korktum simdi belli olmaz bizim doktorlara onlar da bırakmasın