2.ci gebelikte kilo almayan varmi ?? Ben almamisim oglum yaramaz sureklo ayaktayim ondanmdr ..sznde oylemi ??
Vallahi benm oglum bana askerlik yaptirio evi temizliorum ikk dakika ev svs alani tek cocuk byle iki cocuk olursa herlde ben kafayi yermmBen aksine 2 kilo vermişim nasil olsa emzirirken10 katini tekrar geri alacağım için sevinemiyorum malesef![]()
O zamn birbirleninin başının etini yerler arada rahat edersinVallahi benm oglum bana askerlik yaptirio evi temizliorum ikk dakika ev svs alani tek cocuk byle iki cocuk olursa herlde ben kafayi yermm![]()
Seninki şimdi ne erkekmi kızmı karnındakıBen aksine 2 kilo vermişim nasil olsa emzirirken10 katini tekrar geri alacağım için sevinemiyorum malesef![]()
Beim esim dio ben bu sene evde artk durmuom ucunuz birbrnizi yiynO zamn birbirleninin başının etini yerler arada rahat edersinablamlardan biliyorum
ErkekSeninki şimdi ne erkekmi kızmı karnındakı
Beim esim dio ben bu sene evde artk durmuom ucunuz birbrnizi yiyn![]()
Yaaa tebrik ederimm. Bilmirəm deyirdin nə vaxt öyrəndin cinsiyyətini?
Ben biliyodum 18 haftaliktan beri beni biriyle mi karistirdinYaaa tebrik ederimm. Bilmirəm deyirdin nə vaxt öyrəndin cinsiyyətini?
Bilmem belkideBen biliyodum 18 haftaliktan beri beni biriyle mi karistirdin![]()
Bilmem belkideo zaman senin zamanln 40 haftayı geçer erkek geç oluyor. Kz tez. Sən rahat ol
![]()
Allah razi olsun seninde inşallahRabbim gönlünce versin insAllah![]()
Kizlar kac haftalik doguyo pekk ??Bilmem belkideo zaman senin zamanln 40 haftayı geçer erkek geç oluyor. Kz tez. Sən rahat ol
![]()
Sen oruc tutynmu hamle halinle cnmErkek
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
![]()
Kizlar kac haftalik doguyo pekk ??
Sen oruc tutynmu hamle halinle cnm
Valla dr tutma demişti 1 gün yedim 1 gun tuttum 6 tane yemis oldum ama 1 hafta kaldi nasilsa hem fazla da rahatsiz olmuyorum tutuyiruk şükür ama aksamlari 2.5 lt su içiyorumKizlar kac haftalik doguyo pekk ??
Canım kız 38 39 da doguyor. Kız çabuk olur. Erkek geç dogarda. Genelde şöyle bi dryim var kız beklemez diye. Tabi takdir İlahinin de ben duydugumu söylüyom. Benim 2 oglum oldu geç oldu. Şimdi kız bende bekliyom.Kizlar kac haftalik doguyo pekk ??
Canm yemen nasıl iştahlımısın2.ci gebelikte kilo almayan varmi ?? Ben almamisim oglum yaramaz sureklo ayaktayim ondanmdr ..sznde oylemi ??
Evet oglumda istahim yktu bunds ostahim var cok skr yiyiom .. doktor bana demsti eli ayagi kolu yk acaba ondnmi kilol yk ondn korkuom birde oglm yarmz tualetede alistriom hep ayaktayimCanm yemen nasıl iştahlımısın
Ben oglumu 38 haftalik getirdim ..Canım kız 38 39 da doguyor. Kız çabuk olur. Erkek geç dogarda. Genelde şöyle bi dryim var kız beklemez diye. Tabi takdir İlahinin de ben duydugumu söylüyom. Benim 2 oglum oldu geç oldu. Şimdi kız bende bekliyom.
Ben oglumu 38 haftalik getirdim ..Canım kız 38 39 da doguyor. Kız çabuk olur. Erkek geç dogarda. Genelde şöyle bi dryim var kız beklemez diye. Tabi takdir İlahinin de ben duydugumu söylüyom. Benim 2 oglum oldu geç oldu. Şimdi kız bende bekliyom.
Ben oglumu 38 haftalik getirdim ...Canım kız 38 39 da doguyor. Kız çabuk olur. Erkek geç dogarda. Genelde şöyle bi dryim var kız beklemez diye. Tabi takdir İlahinin de ben duydugumu söylüyom. Benim 2 oglum oldu geç oldu. Şimdi kız bende bekliyom.
Ben oglumda birazck tek almstim ..bunds yk ayaktym ondrdr belkkBnde fazla kilo almıyorum hamilelikte ama ilkte almıştım
Ben tutamiorum elim ayagim ck tutrio basm.donuo dynamiorm ..Valla dr tutma demişti 1 gün yedim 1 gun tuttum 6 tane yemis oldum ama 1 hafta kaldi nasilsa hem fazla da rahatsiz olmuyorum tutuyiruk şükür ama aksamlari 2.5 lt su içiyorum![]()