Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sanırım ikinci çocukdaki doğum dahamı kolay olur diye sormuş canım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Zorluğu kolaylığı deyişir amma ikinci bebeyin daha erken doğduğunu duydum birinci doğumu 15 saate olurken ikinci bebeyi 5, 6 saad içinde doğurlanlar tanıyorum
Evet onu sordumda tecrübeli kimse yok anlaşılan herkes sadece yorum yapmış her doğum tabikide farklıdır ama ben yinede en az 2 doğum yapanlara sormak istemiştim neyse
Evet onu sordumda tecrübeli kimse yok anlaşılan herkes sadece yorum yapmış her doğum tabikide farklıdır ama ben yinede en az 2 doğum yapanlara sormak istemiştim neyse
Benim ikinci doğumum ilk doğuma göre daha zor oldu çok sancım oldu ilk doğumda birşey bilmiyorsn ikincide başına ne gelecek biliyorsun belki o yüzden korku endişe içinde oluyorsun buda etkiliyor galiba