Evetİkisi de mi sezeryan di canım
Evetİkisi de mi sezeryan di canım
Amann yaş geçti kafam kaldırmıyor oğlumun dersleriyle ilgilinmem lazım burda üniversitesi sınavı yok okuldaki derslerinin başarısıyla üniversitesi ye yerlesiyorsunRabbim hayırlısını nasip etsin inşallah canım
Doğrudur kuzum rabbim yardımcın olsunAmann yaş geçti kafam kaldırmıyor oğlumun dersleriyle ilgilinmem lazım burda üniversitesi sınavı yok okuldaki derslerinin başarısıyla üniversitesi ye yerlesiyorsun
Çok çocuk olunca nasıl ilgilenecem babada çalışıyor napsin mecburen isteDoğrudur kuzum rabbim yardımcın olsun
Haklısın canım gerçekten insan tek başına çok zorlanıyor iki tane gerçekten zor oluyor bakımları filan insan kendine vakit ayıramiyor artık vallahi helal olsun eskiden üst üste çocuk doğurup nasıl hepsi ile baş etmişler bilmiyorumÇok çocuk olunca nasıl ilgilenecem babada çalışıyor napsin mecburen iste
Gamzem ortalık ta kotu tacizcisu tecavüzcusu kapının önünde çocuk oynatamiyorsun devir kotu Allah çocuklarımı kötüler den korudun iyilerle karşılaştırsin o yüzden evlat şimdi zor eskiden ortam bundan temizmis annemler öyle derdiHaklısın canım gerçekten insan tek başına çok zorlanıyor iki tane gerçekten zor oluyor bakımları filan insan kendine vakit ayıramiyor artık vallahi helal olsun eskiden üst üste çocuk doğurup nasıl hepsi ile baş etmişler bilmiyorum
Canım benim oğlum bı buçuk yaşında 3haftalik bebeğim var ben çok zorlanıyorum belki başka anneler güçlüdür baş ediyodur gerçekten ben baş edemiyorum kafayı yemek üzereyim heleki tek kaliyosan dahada zor mesela bebeğim gece agliyo oğlum u da uyandiriyo oda daha küçük uyanınca agliyo oda beni kucağına al diyo meme bile istiyo düşünebiliyomusungidip gelip dövüyor bu iki keredir bebeğin yüzünü cizdi.huyu aşırı değişti canım planlı bişey olsaydı şimdi asla çocuk yapmazdım ama nasip işte oldu yapcak bişey yok başa gelen çekilir.ama senin oğlun büyük belki o kadar kiskanmaz canım inşallah benimki gibi olmaz yoksa çok zor.ben hep sinirden ağlıyorumKızlar 2 .ci bebeğim olucak Insalah oda oğlan 3 yaşında oğlum var içimde hamile kaldigimdan beri burukluk var ilk oğluma karşı ya diğeri doğunca çok kiskanirsa ona yetemessem diye çok üzülüyorum sizdede oldumu yoksa doğunca ole olmuyormu
Vallha kuzum ayni duygylari bende yasasom ben aralarinda 8 yas var halede suan kiskanclik yaşıyoruz o evreyi daha gecemedik cok zor inanKızlar 2 .ci bebeğim olucak Insalah oda oğlan 3 yaşında oğlum var içimde hamile kaldigimdan beri burukluk var ilk oğluma karşı ya diğeri doğunca çok kiskanirsa ona yetemessem diye çok üzülüyorum sizdede oldumu yoksa doğunca ole olmuyormu
Aynen öyle kuzum ya doğru söylüyorsunGamzem ortalık ta kotu tacizcisu tecavüzcusu kapının önünde çocuk oynatamiyorsun devir kotu Allah çocuklarımı kötüler den korudun iyilerle karşılaştırsin o yüzden evlat şimdi zor eskiden ortam bundan temizmis annemler öyle derdi