20 haftalığa kadar olanlar ve 30 hafta sonrası

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Tanışma kategorisinde Begüm😊 tarafından oluşturulan 20 haftalığa kadar olanlar ve 30 hafta sonrası başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 10,642 kez görüntülenmiş, 137 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Tanışma
Konu Başlığı 20 haftalığa kadar olanlar ve 30 hafta sonrası
Konbuyu başlatan Begüm😊
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Begüm😊

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Bebişin yaşına girdi mi yakın yaş olsun 2. Yi düşünüyorsan ben mesela arayı 5 yıl açtım ve zor diğeri okullu olacak bu doğacak
9 aylık şuan bana kalsa bende 4 yıl falan bekliycem de bizim herif 2 ye girmeden falan demeye başladı. Diyorum ki sen şimdi uzaktasın başına vurmuş senin 😂😂😂 900 tane erkeğin arasındayım aklıma gelen en son şey o yavrum ben ciddiyim diyor 😂😂

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Kız gece gece hiç güleceğim yoktu ama senden yakın zamanda bebiş geliyor konusu bekliyoruz yani bize o havayı verdin artık tamam 😅😅😅🖐🖐

Gülperi

Kayıtlı Üye
rank
Hahahahaha ya sibel benim aklımı çelin😂😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İşte 30 sonrasını özlemiyorum 😂😂

Ohoo aramızda manken var kızlar 😂😂 kız o ağırlaşma mı seninki yemeği fazla kaçırmışlık benim yanımda hamileliğimde 20 kilo aldım😂😂
🤣🤣Öyle deme ya gerçekten üzerimde çok ağırlık niye anlamıyorum bide oğlum bni yoruyo galiba o yüzden bnde oğlumda baya kilo almıştım ama bunda hiç yemedim sofradan hep aç kalktım valla sonra veremiyo insan

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
9 aylık şuan bana kalsa bende 4 yıl falan bekliycem de bizim herif 2 ye girmeden falan demeye başladı. Diyorum ki sen şimdi uzaktasın başına vurmuş senin 😂😂😂 900 tane erkeğin arasındayım aklıma gelen en son şey o yavrum ben ciddiyim diyor 😂😂
Sanki en kısa zamanda teyze olacaz kızlar 😂😂😂😂

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
🤣🤣Öyle deme ya gerçekten üzerimde çok ağırlık niye anlamıyorum bide oğlum bni yoruyo galiba o yüzden bnde oğlumda baya kilo almıştım ama bunda hiç yemedim sofradan hep aç kalktım valla sonra veremiyo insan
Vallahi ben doğumdan sonra veremedim oğlun geçen ay yürğmeye başladı 1 ayda 7 kilo verdim😂

Kız gece gece hiç güleceğim yoktu ama senden yakın zamanda bebiş geliyor konusu bekliyoruz yani bize o havayı verdin artık tamam 😅😅😅🖐🖐
Sanki en kısa zamanda teyze olacaz kızlar 😂😂😂😂

Bak birde şöyle bir felaket senaryosu var. Adamın eve döndüğü gün benim yumurtlama günlerime denk geliyor 😂😂😂

Gülperi

Kayıtlı Üye
rank
Vallahi ben doğumdan sonra veremedim oğlun geçen ay yürğmeye başladı 1 ayda 7 kilo verdim😂
Öyle .peşinden dolanmak çok zor e bide yeni yurumuyomus senin işin zor cnm🤣zaten doğumdan sonra insan yiyorda yiyo süt ilsun diye o zamn kilolar başını alıp gidiyo🤣😂

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank

Bak birde şöyle bir felaket senaryosu var. Adamın eve döndüğü gün benim yumurtlama günlerime denk geliyor 😂😂😂
Şuana 70 kiloyum adam diyor lütfen verme kilo zayıf olunca kemiklerin batıyor bana diyor😂😂😂😂

Nur123

Kayıtlı Üye
rank

Sen herşeyi ayarlamışsın gerisi enişte beye kalmış 😅😅

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar