20 haftalığa kadar olanlar ve 30 hafta sonrası

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Tanışma kategorisinde Begüm😊 tarafından oluşturulan 20 haftalığa kadar olanlar ve 30 hafta sonrası başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 10,640 kez görüntülenmiş, 137 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Tanışma
Konu Başlığı 20 haftalığa kadar olanlar ve 30 hafta sonrası
Konbuyu başlatan Begüm😊
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Begüm😊

Gülperi

Kayıtlı Üye
rank
Haklı tabi sütün yediklerimizle tek alakası besin değeri yediklerin besin değerini etkiler beynin sütün miktarını sen sütüm çok dersen beynin oksitosin salgılar süt çoğa

Haklı tabi sütün yediklerimizle tek alakası besin değeri yediklerin besin değerini etkiler beynin sütün miktarını sen sütüm çok dersen beynin oksitosin salgılar süt çoğalır 🥰
Hım anladım mantıklı aslında hep bn yok diyodum😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben 50 kiloydum dümdüz ne gögüs ne bişey
Valla işte sonradan insan hemen nasıl kilo aliyo anlamiyo bile 😂

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Hadi hadi günahsız bebeyi alet etme adam Kemal sunal misali ceketi atsam hamile kalıyor bu karı diyecek 😄😄😄
Hahahahah kız vallahi dedi biliyomusun ramazan ayıydı bende dedim ramazanda gelme sahur mu hzırlıyım duş mu alayım hiç yanaştırmadım ramazanın vittiği gün 1 kere oldu sonra annem rahatsızlabdı annene gittim dahada olmadı o gece hamile kalmışım 😂😂😂

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Hım anladım mantıklı aslında hep bn yok diyodum😂

Valla işte sonradan insan hemen nasıl kilo aliyo anlamiyo bile 😂
Valla bende bi ara 52 kiloydum ama ölürmü acaba der gibi bakıyorlardı yüzüme boyum da uzun birazcık 😂 iyice yalı kazığı gibi dolaşıyordum

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Hahahahah kız vallahi dedi biliyomusun ramazan ayıydı bende dedim ramazanda gelme sahur mu hzırlıyım duş mu alayım hiç yanaştırmadım ramazanın vittiği gün 1 kere oldu sonra annem rahatsızlabdı annene gittim dahada olmadı o gece hamile kalmışım 😂😂😂
😅 Sen bizi şüpheye düşürdün ama dur bakalım bir kaç aya belli olur senin niyetin istemem yan cebime koy hesabı 😅😅🤣🤣

Biz dogurana kadar begüm post açar gebeyim dşye😂😂😂
Aynen görürüz artık kızlar şunu mu alayım bakın Bebişimin yeni cicileri oğlum abi oluyor falan 😅😅😅

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
😅 Sen bizi şüpheye düşürdün ama dur bakalım bir kaç aya belli olur senin niyetin istemem yan cebime koy hesabı 😅😅🤣🤣
Hahahaha kız ben her sabah yataktan arayı çok açmıycam hemen yapıcam 2. Çocuğu diyerej kalkıp akşam ne çocuğu be ne çocuğu isyanları eşliğinde yatağa giriyorum😂😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar