20 haftalığa kadar olanlar ve 30 hafta sonrası

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Tanışma kategorisinde Begüm😊 tarafından oluşturulan 20 haftalığa kadar olanlar ve 30 hafta sonrası başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 10,636 kez görüntülenmiş, 137 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Tanışma
Konu Başlığı 20 haftalığa kadar olanlar ve 30 hafta sonrası
Konbuyu başlatan Begüm😊
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Begüm😊

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
40 yine iyi bacım gelinlik ayakkabımı özel yaptırdım ben dünya para verdim 😂😂 hep küçğk ayaklılar gelin olcak sanki büyük gelinlik ayakkabısı bulamadım
Gelinlik ayakkabısını özel yaptırmayaanda kendine gelinim demesin 😅😅 Allah için ayakkabısı gezerken hiç şaşkın şaşkın baktılar mı anlat hele 😅😅😅

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Kız Allah seni yoketmesin benim herif 41 42 giyiyor ayıp ya boy almış fizik almış ayak numarası almış bize birşey bırakmamış puh sana 😅😅
Ayağı almasaymışım da olurmuş be nur 😂😂 bakın size bo boyla alakalı birşey anlatıcam 😂😂😂😂😂 aklıma geldi

Namaz kılmayı yeni öğrenmişim o sene ramazan ayında yengemlerle teravihe gidicez bana beyaz bi başörtüsü verdiler beyazda bi hırka giydim gittim camiye kadınların kıldığı yerde de siyah bi cam var yansıyor görüntğ aynı ayna gibi ama sadece siluet olarak görünuyoruz bende tam kadınların ortasına denk gelmişim en uzunu omuzumda kalıyor 😂😂 önümdeji kadın yansımada beni gördü bembeyaz birşey ortada camdan yasıyor evliya gibi😂😂😂 kadın bir sıçradı boş bulunup 😂😂😂 namazı mamazı bozdu 😂😂

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Sana şiddetle katılıyorum bu niyeti bozmuş 😂😂😂
Aaaaaa hadi ama sende mi 😂😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Gelinlik ayakkabısını özel yaptırmayaanda kendine gelinim demesin 😅😅 Allah için ayakkabısı gezerken hiç şaşkın şaşkın baktılar mı anlat hele 😅😅😅
Ben o şaşkınlığı otobüslerde çok yaşıyorum 😂😂 yanıma dikilip çaktırmadan boy kıyaslamaya çalışanlarda oluyor 😂😂

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Ayağı almasaymışım da olurmuş be nur 😂😂 bakın size bo boyla alakalı birşey anlatıcam 😂😂😂😂😂 aklıma geldi

Namaz kılmayı yeni öğrenmişim o sene ramazan ayında yengemlerle teravihe gidicez bana beyaz bi başörtüsü verdiler beyazda bi hırka giydim gittim camiye kadınların kıldığı yerde de siyah bi cam var yansıyor görüntğ aynı ayna gibi ama sadece siluet olarak görünuyoruz bende tam kadınların ortasına denk gelmişim en uzunu omuzumda kalıyor 😂😂 önümdeji kadın yansımada beni gördü bembeyaz birşey ortada camdan yasıyor evliya gibi😂😂😂 kadın bir sıçradı boş bulunup 😂😂😂 namazı mamazı bozdu 😂😂
Ahahaha ya çok iyi sen dua et teravih namazı sonrası o korku ile cenaze namazı kılmamışsınız 😅😅😅😅

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Aaaaaa hadi ama sende mi 😂😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben o şaşkınlığı otobüslerde çok yaşıyorum 😂😂 yanıma dikilip çaktırmadan boy kıyaslamaya çalışanlarda oluyor 😂😂
İnsanın psikolojisini bozarsın kız sen senle yan yana gelsem heralde oturur ağlarım 😅😅

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar