20 haftalığa kadar olanlar ve 30 hafta sonrası

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Tanışma kategorisinde Begüm😊 tarafından oluşturulan 20 haftalığa kadar olanlar ve 30 hafta sonrası başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 10,634 kez görüntülenmiş, 137 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Tanışma
Konu Başlığı 20 haftalığa kadar olanlar ve 30 hafta sonrası
Konbuyu başlatan Begüm😊
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Begüm😊

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
İnsanın psikolojisini bozarsın kız sen senle yan yana gelsem heralde oturur ağlarım 😅😅
Bizim köyde herkezin bi lakabı var lazız biz değişik değişik lakaplar takarlar mesela bi tane halam var hepimiz kar gibiyiz o esmer 😂😂 ona uça derler banada fasülye sırığı diyorlar

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
Bizim köyde herkezin bi lakabı var lazız biz değişik değişik lakaplar takarlar mesela bi tane halam var hepimiz kar gibiyiz o esmer 😂😂 ona uça derler banada fasülye sırığı diyorlar
Benim eltim 1 40 bende çok uzunum bazen Allahım akrabalar der nereden buldun bu gelinleri bide ben dövmeliyim görümce der anamın dövmeli gelini

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Kısa boylu arkadaşlar 😂😂 hahahaha şaka bi yana kısa insanların yanında yürürken otomatik olarak kamburlaşıyorsun yada muhabbetten uzak kalacaksın😂
Arkadaşım vardı polislik için hazırlanıyordu yan komşumuzun kızı bir gün kahveye gittim Nur gelmedi mi dedi masada oturuyorum halbuki ya sen ortalıkta tek gezme falan derdi 😁😁😁 ağlanacak halime gülüyorum ama oda hep boydan vururdu sağolsun 😅😅

Tüm sayfalar yüklendi.