Ay maşallah kuzima. Peki oturuyormu yerde falan benimki daha yürtece koymuyom devrilip düşüyor benim kız fena çıktıAleykümselam kuzum iyi şükür sen nasılsın valla benim kız ne yapsın yürütecin içinde oradan oraya gidiyor 9 ay 10 günlük oldu ayin 20 sinde 10 aylık olucak emekleme yürüme vs yok tembel çıktı benim kız baba ve dede heceliyor
Maşallah canım daha çok küçük paşa . Allah rahatlık versinbenimkisi uyumaktan başka aktivite yapmıyor
Allah şifa versin kuzum. Ya canım bende çok özledim vallaha o kadar yogunumki konu açdım dün bu gün hatırladım çok karmaşık her şey .maşallah Aliye Rabbim nazardan korusun. Ne çabuk büyüyorlar demi daha dün gibi aklımda dogumum. Benimki anne baba dede falan söylüyor oturuyor yürteçde falan gidiyor yerde sürünüyor öyle rahat fakat dişimiz yok henüz seninki çıkardımı.Aleykümselam Elmasım özledim valla iyiyim çok şükür sen nasılsın durumlar nasıl, biz de 10 ay 7 günlük olduk kuzum Ali emeklemiyor daha sanırım direk yürüyecek, çünkü bıraktığımda bir dakika falan ayakta durabiliyor , anne demedi daha bizimki ilk hecesi "GEL" oldu sonra baba demeye başladı ama anne demedi bir türlü kıskanıyorum
Ama Ali şuan çok hasta birazdan doktora gideceğiz
Maşallah Vallaha öyle benimki de pek sever ama devriliyor o yüzden fazla koymiyorum.6 ay 10 günlük oldu oğluşum anca yürütecle gidip gelsin en sevdiği şey
Caann Rabbim sag salim kucagına almayı nasip etsin inşAllahBenimkisi daha küçük teyzesi doğmadı bekliyoruz
Ya daha yolun başı desene . Rabbim nazardan korusun inşallahBenim bebegim 2021 dogumlu 4 ay bitti 5 egectik suan donmeye calisiyor aldigi nesneleri agzina goturuyor oyuncaklari.biyerlere vuruyor surunme cabalari var ama daha erken