A
Ya yerim onu ben .. benimki de arka arkaya sürünüp
Ay maşallah iyi ki dogmuş sultanım..Biz iyiyiz canım Cumartesi günü 1 yaşına girecek kızım şu anda emekliyor dağıtmadık yer bırakmıyor gün içinde emeklemekten çok yoruluyor
Ya yerim onu ben .. benimki de arka arkaya sürünüp
Ya iyi desende . Yarın dogum genü iyiki dogmuş prenses benimki daha var. Dikkatli ol yürütecden devrilmesin benimki pat diye devriliyor o odadan bu odatşya geçerken. Aman dikkat diyeyimBiz iyiyiz canım Cumartesi günü 1 yaşına girecek kızım şu anda emekliyor dağıtmadık yer bırakmıyor gün içinde emeklemekten çok yoruluyor
Ya maşallah olsun. Yürüyecek tabi yaşı oldumu ? Allah saglık sıhhat versin hepsine. Benimki çok aktiv hiç durmaz yerinde oyy öldürücek beni az daha benimki tırnaklar çabuk uzuyor kesiyorum 2 güne hazır tırmık tırmık yapıyor yüzümü gözümü siz napıyonuz sizler nasılsınız ben iyiyimde 3 çocukla kendimle ilgilenmiyorum koca kaçıcak artık bendenAmin canım çok sağol evet bazı sorunların vardı inşallah hepsi düzelmiş tir , dün dedim post açtı yine kayboldu özletme kendini arada görün bize
Teşekkür ederim canım maşallah senin prenseste büyümüş desene aynn ya doğum anı daha dün gibi geliyor bana , zaman su misali akıp gidiyor gerçekten benimki yürüteci çok seviyor bindimi inmek bilmez emeklemiyor daha ama ilk adımını çoktan attı sanırım direk yürüyecek, benimki sekiz diş çıkardı sekiz dişli canavar oldu resmen bulduğu her fırsatta beni ısırıyor ne kadar geç diş çıkarsa o kadar iyi sanırım çünkü sürekli hastalanıyor bir türlü toparlanamadı benimki
Böyle işte Elmasım, iyisinizdir umarım