Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
21 haftalık hamileyim bebeyimin kolu bacakları yokmuş kimde öyle oldu
11. Haftalarda 2li testte falan görülmedimi baya hareket ediyor ozamanlar elleri ayakları ultrason fotoğrafından bile belli olır özelde veriyorlar ya bende merak etyim bu haftaya jadar anlaşılırdı ama
Allah yardımcın olsun benimde bebeğimin birçok anomalisi vardı ayakları içe dönüktü 6 parmağı vardı çok zor şeyler yaşadık herşey bizim için tüm sıkıntılar bir gün son buluyor kendini yıpratma
Ne yazacağımı bilmiyorum Allahım yardımcın olsun canım perinatoloji ye git bu haftalarda gidiliyor inşallah yanilmislardir kurbanım Allah bir mucize versin sana çok çok üzüldüm ama. Neden bukadar geç söylemişler nasıl olmuş buncazaman bilemediler Allahım hiçbir anneyi bu duruma düşürmesin
Ne yazacağımı bilmiyorum Allahım yardımcın olsun canım perinatoloji ye git bu haftalarda gidiliyor inşallah yanilmislardir kurbanım Allah bir mucize versin sana çok çok üzüldüm ama. Neden bukadar geç söylemişler nasıl olmuş buncazaman bilemediler Allahım hiçbir anneyi bu duruma düşürmesin
Amin ben internette izlemiştim bı belgesel de hamilelere eskiden ağrı kesici iğne yapıyorlar mis hap veriyorlarmış yabancı kadınlar bunu kullanmış ve bebeklerin kolları ve bacakları yok Muş bı çok anne bebekleri istememiş doğumda terk etmiş acaba bı ilaç mı kullandı hamile olduğunu bilmeden inşallah doktor yanilmistir rabbim yardimcisi olsun inşallah
Amin ben internette izlemiştim bı belgesel de hamilelere eskiden ağrı kesici iğne yapıyorlar mis hap veriyorlarmış yabancı kadınlar bunu kullanmış ve bebeklerin kolları ve bacakları yok Muş bı çok anne bebekleri istememiş doğumda terk etmiş acaba bı ilaç mı kullandı hamile olduğunu bilmeden inşallah doktor yanilmistir rabbim yardimcisi olsun inşallah