22+4 sancı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde AYŞENUR🦋 tarafından oluşturulan 22+4 sancı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9,429 kez görüntülenmiş, 113 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı 22+4 sancı
Konbuyu başlatan AYŞENUR🦋
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan merve92m

Gamzegamze

❤️HÜMEYRAM❤️Ademim
Yönetici
Mod
rank
😍😍🤩gönder bana
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benle cikolata yesin😅🤣
Çikolata hastası valla demet çikolatan bitince seni balkondan aşağı atar çikolata için yopmayacgi şey yoktur 🤣🤣kırmızı çizgimiz
Evde ben vermeyince kendini yere atıyor ben verene kadar ağlıyor 🤣

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Çikolata hastası valla demet çikolatan bitince seni balkondan aşağı atar çikolata için yopmayacgi şey yoktur 🤣🤣kırmızı çizgimiz
Aha ikinci kayra 😂😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ayy Allah korusun ya doğduğundan beri böyle zaten bir tane daha aynısından 1 yıl çekemem 🤣🤣
Ahhahaha zaten hurafe inanma boşver 😂😂

demdem

Kayıtlı Üye
rank
Aaaa tam benim adamim o zaman bende cikolataciyim😅🤣🤣🤣evde cikolata bitince kriz geciriyom hahahha bi kere cikolata bitdi diye esime kizmistim

Çağnurr

Moderator
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Cingıl beee cingıl beee em tev bırçine cingıl beeeee cingıl beeeee heyranatemmee🥳cingıl beee cingıl beeeee kurbanatemme😅😅😅Kayınbabam la yıl sloganımız nasil amaaaa😅😅😅

Tüm sayfalar yüklendi.