🤲🌿🌼

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik Öncesi kategorisinde Hülya12 tarafından oluşturulan 🤲🌿🌼 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 12,997 kez görüntülenmiş, 129 yorum ve 13 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik Öncesi
Konu Başlığı 🤲🌿🌼
Konbuyu başlatan Hülya12
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra
Doktor bana cuma pazar salı Perşembe bu günlerde ilişkiye gir dedi.1 kere yapman yeterli dedi.1 kere yapmak yeterli oluyor mu gerçekten.gunasiri sabah akşam yapsam mı yapsam yoksa doktorun dediğine mi uysam
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İnşallah olumlu sonuç alırsın çiçeğim 🥰
Doktorun dediğine uy canm sen herşey gönlünce olsun inşallah

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Evet benim doktorumda öyle yaptı günlerini kağıda yazdı.nasil tutulma gerçekleşti anlamadım.hamile mi kaldınız yani igneden önce nasıl anladınız peki
Evet kuzum gün içinde iki kere yap sabah akşam hiç bir şekilde hemen ayağa kalkma kuzum belini kalcani deslekle evet adet olmadım kasıklarım göğüs ucum açıyordu test vermstim birde baktım hamileyim sonra igenyi hapları kullanmadım ama trioda çok önemli triod hormonlarinda sıkıntı varsa ondan da tutulmuyor

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Kuzum çatlama ignesinden sonra şık bir şekilde ilişkiye girmende fayda var ve test için 12 gün mutlka beklemen gerekir yanıltıcı bir sonuç almamak için sen adamı boş birakma 🙈 hayırlı sonuçlar alırız inşallah
Canım nasılsın kuzunun doğum gününü yaptın mı 🥰

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
İyim cnm Asel hanim 1 yaş aşısı oldu 3 tane onunla uğraşıyorum pazar günü hayırlısıyla yapıyoruz cnm akşam 5 de 🙈 yandım göt kdar küçük evde o kdar millet hadi hayırlısı valla
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sen nasılsın bu arada kuzum ❤️

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
İyim cnm Asel hanim 1 yaş aşısı oldu 3 tane onunla uğraşıyorum pazar günü hayırlısıyla yapıyoruz cnm akşam 5 de 🙈 yandım göt kdar küçük evde o kdar millet hadi hayırlısı valla
Oyy kuzucuğun canı yanmıştır 😐 anamm ışığı gören gelecek desene 😂

Tüm sayfalar yüklendi.