32 haftalik gebelikte sancı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Azra melis Ebru tarafından oluşturulan 32 haftalik gebelikte sancı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,370 kez görüntülenmiş, 26 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 32 haftalik gebelikte sancı
Konbuyu başlatan Azra melis Ebru
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Merve_berkk

Azra melis Ebru

Kayıtlı Üye
rank
Canım çok şiddetli değilse kanama vs de yoksa normal sonlara doğru gelmişsin artık dikkat et yine kendine. Druna gittiğinde de söyle mutlaka geçmiş olsun
Dünden beri bu saatlerde çok sancim var uzaninca ayağa falan kalkınca sag tarafımda sancılar bar batmalar oluyor böyle sürekli

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Evet dünden beri oluyor ve böyle bebegin hareketleri çok oluyor bide uzaninca batma ve sanci basıyor korkuyorum bir yandan erken doğum falan olur diye 8. Ayın icindeyim
Aynen canım doğum için tehlikeli bi süreç içerisindesin. İmkanın varsa şimdi git istersen bişey yoksa da inşallah yoktur, için rahat etmiş olur en azından. Şimdi gidemezsende yarın kesin bi git görün

Azra melis Ebru

Kayıtlı Üye
rank
Aynen canım doğum için tehlikeli bi süreç içerisindesin. İmkanın varsa şimdi git istersen bişey yoksa da inşallah yoktur, için rahat etmiş olur en azından. Şimdi gidemezsende yarın kesin bi git görün
Eşime.soyledim oda diyor birsey olmaz sancılar normaldir diyor ama dünden beri başladı sancı özellikle de geceleri oluyor 1 saattir de var çok şiddetli değil ama orta sayılır

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Eşime.soyledim oda diyor birsey olmaz sancılar normaldir diyor ama dünden beri başladı sancı özellikle de geceleri oluyor 1 saattir de var çok şiddetli değil ama orta sayılır
Böyle erkekler bilmiş bilmiş konuşunca bi gıcık oluyorum anlatamam eşim laf etti mi aa doğru diyorsun kaç tane doğurdun tabi senden iyi mi bileceğim diyorum susuyor 😂😂 canım kasılma tarzındaysa bi şekilde kaldır eşini gidin hastaneye ama sancı ağrı gibiyse normal olabilir boşuna telaş yaptırmayayım. Az daha bekle olmazsa artarsa falan bakarsın duruma göre böyle kalırsa yarın sabahtan gidersin bide doğum sancısı başlayınca bebek çok hareket etmez bebeğin hareketleri de iyiymiş döndüyse falan ondan olabilir belki

Azra melis Ebru

Kayıtlı Üye
rank
Böyle erkekler bilmiş bilmiş konuşunca bi gıcık oluyorum anlatamam eşim laf etti mi aa doğru diyorsun kaç tane doğurdun tabi senden iyi mi bileceğim diyorum susuyor 😂😂 canım kasılma tarzındaysa bi şekilde kaldır eşini gidin hastaneye ama sancı ağrı gibiyse normal olabilir boşuna telaş yaptırmayayım. Az daha bekle olmazsa artarsa falan bakarsın duruma göre böyle kalırsa yarın sabahtan gidersin bide doğum sancısı başlayınca bebek çok hareket etmez bebeğin hareketleri de iyiymiş döndüyse falan ondan olabilir belki
Evet canım sancilarim batma şeklinde ama sancilarla beraber bebegin hareketleri de eşlik ediyor bende düşündüm dedim belki yer değiştiriyor ondandır sancılarım adet sancısı tarzında böyle beklicem eğer devam ederse gidicem hastaneye

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Evet canım sancilarim batma şeklinde ama sancilarla beraber bebegin hareketleri de eşlik ediyor bende düşündüm dedim belki yer değiştiriyor ondandır sancılarım adet sancısı tarzında böyle beklicem eğer devam ederse gidicem hastaneye
Aynen canım öyle yap devam ederse git dediğim gibi için rahat eder en azından. Şuan 27deyiz bende 18 19 haftalarda başladı o ağrılar sancılar belim, kasıklarım, bacaklarım sürekli aşırı bi ağrı var Dr normal bebekte bi sıkıntı yok diyor magnezyum falan kullanıyorum başlarda çok iyi geldi artık onunda faydası olmuyor 3. Gebeliğim bu diğerlerinde hiç bu denli ağrılar yaşamadım hele bu haftalarda Dr çocuklara bağlıyor çok yoruluyorsan ondan olabilir diye seninkide inşallah basit bişeydir

Tüm sayfalar yüklendi.