Sorum var 33 haftalık cinsiyet

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde gurbetkusu tarafından oluşturulan 33 haftalık cinsiyet başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,183 kez görüntülenmiş, 59 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 33 haftalık cinsiyet
Konbuyu başlatan gurbetkusu
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Skumavc

Skumavc

Kayıtlı Üye
rank
Azda melis in konumuz cinsiyet başlıklı yazısına kızıma ve oğluma olan hamilelik göbeğimi atmıştım bri sivri bi yayvan ordan bakarak kızsa göbeğinin şekline benziyorsa fikir olabilir 😀 erkek bebekde göbek daha çok armut gibi duruyor. Benim kızımda göstermedi habire poposunu gösteriyordı doktor meyve suyu içmeye çıkarttı beni içtim geldim öyle göründü. Oğlumsa habire pipisini gösterirdi 14. Haftadan itibaren:) şimdi wc ye girince baaakmaaa giiit diye bağırıyor :ROFLMAO:
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Azda melis in konumuz cinsiyet başlıklı yazısına kızıma ve oğluma olan hamilelik göbeğimi atmıştım bri sivri bi yayvan ordan bakarak kızsa göbeğinin şekline benziyorsa fikir olabilir 😀 erkek bebekde göbek daha çok armut gibi duruyor. Benim kızımda göstermedi habire poposunu gösteriyordı doktor meyve suyu içmeye çıkarttı beni içtim geldim öyle göründü. Oğlumsa habire pipisini gösterirdi 14. Haftadan itibaren:) şimdi wc ye girince baaakmaaa giiit diye bağırıyor

ben de günün stresinden uzaklaşmak ve biraz heyecan katmak için https://mostkupon.tr sitesindeki oyunlara göz atmayı çok seviyorum.
Sağlıkla büyüsünler, anlattıklarınız tam bir klasik hamilelik serüveni olmuş! Göbek şekli meselesi bizde çok yaygın bir inanış ama bebeklerin o ultrasondaki inatçılıkları gerçekten sabır istiyor. Oğlunuzun şimdiden mahremiyetine bu kadar düşkün olması da çok tatlı bir detay. Böyle tatlı aile hikayelerini okumak insanı gülümsetiyor

Tüm sayfalar yüklendi.