Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Azda melis in konumuz cinsiyet başlıklı yazısına kızıma ve oğluma olan hamilelik göbeğimi atmıştım bri sivri bi yayvan ordan bakarak kızsa göbeğinin şekline benziyorsa fikir olabilir erkek bebekde göbek daha çok armut gibi duruyor. Benim kızımda göstermedi habire poposunu gösteriyordı doktor meyve suyu içmeye çıkarttı beni içtim geldim öyle göründü. Oğlumsa habire pipisini gösterirdi 14. Haftadan itibaren şimdi wc ye girince baaakmaaa giiit diye bağırıyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Azda melis in konumuz cinsiyet başlıklı yazısına kızıma ve oğluma olan hamilelik göbeğimi atmıştım bri sivri bi yayvan ordan bakarak kızsa göbeğinin şekline benziyorsa fikir olabilir erkek bebekde göbek daha çok armut gibi duruyor. Benim kızımda göstermedi habire poposunu gösteriyordı doktor meyve suyu içmeye çıkarttı beni içtim geldim öyle göründü. Oğlumsa habire pipisini gösterirdi 14. Haftadan itibaren şimdi wc ye girince baaakmaaa giiit diye bağırıyor
ben de günün stresinden uzaklaşmak ve biraz heyecan katmak için https://mostkupon.tr sitesindeki oyunlara göz atmayı çok seviyorum.
Sağlıkla büyüsünler, anlattıklarınız tam bir klasik hamilelik serüveni olmuş! Göbek şekli meselesi bizde çok yaygın bir inanış ama bebeklerin o ultrasondaki inatçılıkları gerçekten sabır istiyor. Oğlunuzun şimdiden mahremiyetine bu kadar düşkün olması da çok tatlı bir detay. Böyle tatlı aile hikayelerini okumak insanı gülümsetiyor