Sorum var 35 haftanın icindeyim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gece gözlüm tarafından oluşturulan 35 haftanın icindeyim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 705 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 35 haftanın icindeyim
Konbuyu başlatan Gece gözlüm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Kızlar 35 haftalık hamileyim kalkıp oturunca çok zorlanıyorum çatı kemiğim çok agriyo uzaninca kalkamıyorum uygulama 38 gün kaldı doğuma diye yaziyo ama daha erken doğum olabilir mi acaba yani 36 yada 37 haftalık doğumum olur mu acaba ikinci gebeliğim cvp için şimdiden teşekkürler
Doğum yakın canım o yüzden ağrılar son ayda artıyor

Leman🌹

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 35 haftalık hamileyim kalkıp oturunca çok zorlanıyorum çatı kemiğim çok agriyo uzaninca kalkamıyorum uygulama 38 gün kaldı doğuma diye yaziyo ama daha erken doğum olabilir mi acaba yani 36 yada 37 haftalık doğumum olur mu acaba ikinci gebeliğim cvp için şimdiden teşekkürler
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Məndə 35 həftə olacaq İnşallah sabah, iş falan görəndə çox hərəkət edəndə olur mendede ön terefden sıxılma kimi, belimde ağrı uzanıb dincelenden sonra keçir

Tüm sayfalar yüklendi.