Sorum var 37+5

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Şüküfe tarafından oluşturulan 37+5 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,456 kez görüntülenmiş, 45 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 37+5
Konbuyu başlatan Şüküfe
Başlangıç tarihi
Cevaplar 0
Görüntüleme 0
İlk mesaj tepki puanı 0
Son Mesaj Yazan Hülya12

Şüküfe

Kayıtlı Üye
rank
Canım sağlıkla gelsin inşallah benim 38+3 tık yok ama gelmemesi iyi bir yandan gelişimi devam eder böylelikle merak etme gelirler,🥰🥰🥰
Orası öyle tabi 1 günün bile bebişe yararı var 🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benimle dalga geçmeye başladılar dişi çıktı yaşına girdi falan diye 😂😂hayirla gelsin bebeklerimiz bir avazda kızlar
Nereden akıllarına geliyor böyle şeyler 🤣🤣🤣🤣 kaç haftalık tı snein 🤭🤭🤣

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Ya kızlar doğumun ne zman olacağını merek ediyorum içimde bir korku bi heyecan ama 🙆‍♀️ birde kendimi kaptırdım kız bebiş daha erken gelir diye bu yüzden zaman geçmek bilmiyor ablam diyor şimdi ki bebeler tembel 41 42 de geliyor artık 🤣🤣 gülsem mi ağlasam mı 🤭🤭
Kız bebek erken gelir diye bişey yok kuzum benim kızım 40 dan sonra geldi

Ümm Fatıma

Kayıtlı Üye
rank

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Ya kızlar doğumun ne zman olacağını merek ediyorum içimde bir korku bi heyecan ama 🙆‍♀️ birde kendimi kaptırdım kız bebiş daha erken gelir diye bu yüzden zaman geçmek bilmiyor ablam diyor şimdi ki bebeler tembel 41 42 de geliyor artık 🤣🤣 gülsem mi ağlasam mı 🤭🤭
Sag sağlim gelsin minnis insallah

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah birtanem🤲♥️🥰

Tüm sayfalar yüklendi.

Bu alana bir cevap yazın...