Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yerini çok sevmiş belli . Suni sancıyi bence en son düşün oluyor tabiki burda bir arkadaşımız da 41. Haftada en son suni ile normal doğum yaptı bebek doğmayınca
Yerini çok sevmiş belli . Suni sancıyi bence en son düşün oluyor tabiki burda bir arkadaşımız da 41. Haftada en son suni ile normal doğum yaptı bebek doğmayınca
canım ben de 41 artı 1 ken hastaneye gittim hiç açılmam yoktu ertesi gün sancılarım geldi hastaneye gittim 3 santim açılma vardı suni sancıyla 5 saatte doğurdum biraz daha bekle eğer ki normalde mu yapacaksan
canım ben de 41 artı 1 ken hastaneye gittim hiç açılmam yoktu ertesi gün sancılarım geldi hastaneye gittim 3 santim açılma vardı suni sancıyla 5 saatte doğurdum biraz daha bekle eğer ki normalde mu yapacaksan
Ablam 42 de doğurdu (özelde) sancısı hiç olmadı sabah 9 da suni sanci vermeye başladılar gece 12 de normal doğurdu 42 den sonra tehlikeye girme ihtimali vardı o yüzden doğurdu yoksa daha da dururdu