40+5

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ssssibel tarafından oluşturulan 40+5 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,705 kez görüntülenmiş, 30 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 40+5
Konbuyu başlatan Ssssibel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Kübra çelik

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kızlar 40+5 olduk ama hala hiçbir belirtim yok bu çocuk doğmucak galiba 😁 normal olsun istiyorum ama hiçbir belirtim yokken suni sancı oluyor mu ??
Yerini çok sevmiş belli 🤭😂. Suni sancıyi bence en son düşün oluyor tabiki burda bir arkadaşımız da 41. Haftada en son suni ile normal doğum yaptı bebek doğmayınca

Atanın annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 40+5 olduk ama hala hiçbir belirtim yok bu çocuk doğmucak galiba 😁 normal olsun istiyorum ama hiçbir belirtim yokken suni sancı oluyor mu ??
Bende 41 de doğurdum.Hiç bir belirti yokdu bire da kilolu olunca bebek sezeryana aldılar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yerini mi sevdi küstü mü bilemedim 😁😁😁zor mu oluyor suni sancı devlet hastanesine gidiyorum isteğe bağlı sezeryanda olmuyor biliyorsunuz
Benim ki de devlet Hastanesi'nde bebek uzun ve kilolu dediler sezeryan yaptılar

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
canım ben de 41 artı 1 ken hastaneye gittim hiç açılmam yoktu ertesi gün sancılarım geldi hastaneye gittim 3 santim açılma vardı suni sancıyla 5 saatte doğurdum biraz daha bekle eğer ki normalde mu yapacaksan

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Yerini mi sevdi küstü mü bilemedim 😁😁😁zor mu oluyor suni sancı devlet hastanesine gidiyorum isteğe bağlı sezeryanda olmuyor biliyorsunuz
Zor mu bilemem kuzum acilman olduktan sonra suni almak daha mantıklı geliyor bana ondan dedim rabbim tez vakitte sağ salim kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻

Ssssibel

Kayıtlı Üye
rank
Bende 41 de doğurdum.Hiç bir belirti yokdu bire da kilolu olunca bebek sezeryana aldılar

Benim ki de devlet Hastanesi'nde bebek uzun ve kilolu dediler sezeryan yaptılar
Ne kadardı boyu kilosu

canım ben de 41 artı 1 ken hastaneye gittim hiç açılmam yoktu ertesi gün sancılarım geldi hastaneye gittim 3 santim açılma vardı suni sancıyla 5 saatte doğurdum biraz daha bekle eğer ki normalde mu yapacaksan
Normal istiyorum ama herkes birşey diyor sonra diyorum özele gidip sezeryan mi olsam 😁

Hilal:)

Kayıtlı Üye
rank
Ablam 42 de doğurdu (özelde) sancısı hiç olmadı sabah 9 da suni sanci vermeye başladılar gece 12 de normal doğurdu :) 42 den sonra tehlikeye girme ihtimali vardı o yüzden doğurdu yoksa daha da dururdu 😀

Tüm sayfalar yüklendi.