Canim gene senin gördüğün rüya en hafif i ben neler neler gördüm önceki gebeliklerimde anlatsam daha beter olur yani kafayı yiyecek duruma gelmistim gelelim konuya 40 in çıkana kadar böyle rüyalar gormen normal kirklisin çünkü lohusasin kendini korkutma muska falan varsa üzerine tak dua biliyosan özellikle ayetel kursi günlük oku eşinin bir kıyafeti varsa hırka yelek tarzı bişey onu üzerinden çıkartma geccek insallah bu günler de sen sakin ol kendini korkutma cani
Canim gene senin gördüğün rüya en hafif i ben neler neler gördüm önceki gebeliklerimde anlatsam daha beter olur yani kafayı yiyecek duruma gelmistim gelelim konuya 40 in çıkana kadar böyle rüyalar gormen normal kirklisin çünkü lohusasin kendini korkutma muska falan varsa üzerine tak dua biliyosan özellikle ayetel kursi günlük oku eşinin bir kıyafeti varsa hırka yelek tarzı bişey onu üzerinden çıkartma geccek insallah bu günler de sen sakin ol kendini korkutma canim
Daha mı kötülerini gördün ya ne biliyim yokicinde sabunda olursa taşla beraber sonu ölümmüş 5 gün sonra vok korktum hala etkisindeyim diyaneti arayip hocalara bile sordum derece