Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İkinci olmasına rağmen tecrübesiz oldum valla tabi ilkinde corana yoktu istedigim zaman gidiyor normal sırayla giriyordum şuan şartlar böyle kafam karisti valla
Ederler canım ihmal etme git bi görün son zamanlarda herşey olabiliyor ihmale gelmez. Benim ikinci oğlumda bebeğin kalbi durmak üzereymiş neredeyse nst sayesinde ortaya çıktı 2 3 gün hastanede yattım serum ilaç vs bebek normale döndü eve geldim akşamına suyum geldi doğuma gittim. Belirtin olmasına gerek yok polikliniğe randevu bulamadım kontrol için geldim de
40 haftalik oldum ama hiç bir belirtim yok sadece 3 haftadir 2 cm açılma var ve muaneye gidemiyorum randevu bulamıyorum bayram girdi birde araya napicam bilmiyorum..
Ederler canım ihmal etme git bi görün son zamanlarda herşey olabiliyor ihmale gelmez. Benim ikinci oğlumda bebeğin kalbi durmak üzereymiş neredeyse nst sayesinde ortaya çıktı 2 3 gün hastanede yattım serum ilaç vs bebek normale döndü eve geldim akşamına suyum geldi doğuma gittim. Belirtin olmasına gerek yok polikliniğe randevu bulamadım kontrol için geldim de