4500 kg ile normal dogum oluyor mu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Emine zeynep tarafından oluşturulan 4500 kg ile normal dogum oluyor mu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,508 kez görüntülenmiş, 36 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 4500 kg ile normal dogum oluyor mu
Konbuyu başlatan Emine zeynep
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Bebişimin annesiyim

Ebru Ulus

Kayıtlı Üye
rank
maşallah valla be 3kilo110 gr zor dogurdum yirtila yirtila 14 dikişle vallahi cesaretine hayran kaldim vallahi
Bende güle oynaya gitmiştim doğuma meğer sancılar başlayınca durum çok daha zormuş 🤦😒😩😩😩😩bakalım bu nasıl doğacak çok az kaldı bunda korkuyorum doğumdan diğerinde ilk olduğu için ne olduğunu bilememistim doğuma giderken bunda hergün bir korkuyla kalkıyorum acaba bugün mü diye Allah hepimizi kolay geçitten geçirsin inşallah bir sancida kurtarsın

Emine zeynep

Kayıtlı Üye
rank
Naptin bacin yaaa ben ilk hamilelegmde 3300 dogum yaptim 2 ciside 2700 oldum oldum direldim 4500 kilo nedir masallah imkansiz sen istesende doktorun onaylamaz normal dogumu zaten tehlikeli
Kızlar ben doguramam zaten iyice korktum ikidir hastanede yattım bnm için kötü oldu bnm kuzenin eşi var beş kilo benim çocuk dogdu diyor normal dogum yaptı ben hiç inanmadım zaten o bebegin kilosunu abartıyor sanki bize neyse
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim ayak kozaman alçıda zaten ben bilmiyorum nasıl olacak hersey normal doguramam zaten mümkün deyil

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Bende güle oynaya gitmiştim doğuma meğer sancılar başlayınca durum çok daha zormuş 🤦😒😩😩😩😩bakalım bu nasıl doğacak çok az kaldı bunda korkuyorum doğumdan diğerinde ilk olduğu için ne olduğunu bilememistim doğuma giderken bunda hergün bir korkuyla kalkıyorum acaba bugün mü diye Allah hepimizi kolay geçitten geçirsin inşallah bir sancida kurtarsın
valla bende gule oynaya makyajımi yapip öyle gitmistim beni nelerin bekledigini bilemeden 14 dikişle dogumdan ciktim cok zordu dogumum doktor hatasiyla bebegin kordonu yerine damarimi kestiler ölumden döndum ilk cocugumda

Kızlar ben doguramam zaten iyice korktum ikidir hastanede yattım bnm için kötü oldu bnm kuzenin eşi var beş kilo benim çocuk dogdu diyor normal dogum yaptı ben hiç inanmadım zaten o bebegin kilosunu abartıyor sanki bize neyse

Benim ayak kozaman alçıda zaten ben bilmiyorum nasıl olacak hersey normal doguramam zaten mümkün deyil
benim ilk dogum okadar zor oldugu halde doktor hatasiyla bebegin kordonu yerine benim damarimi kestikleri ve 14 dikişim oldugu halde ben ikinci cocugumu da normal yaptim bunda da normal olacak gibi görunuyo normal zamaninda gelse normal olacakta bu bebis biraz aceleci

Son düzenleme:

Ebru Ulus

Kayıtlı Üye
rank
valla bende gule oynaya makyajımi yapip öyle gitmistim beni nelerin bekledigini bilemeden 14 dikişle dogumdan ciktim cok zordu dogumum doktor hatasiyla bebegin kordonu yerine damarimi kestiler ölumden döndum ilk cocugumda

benim ilk dogum okadar zor oldugu halde doktor hatasiyla bebegin kordonu yerine benim damarimi kestikleri ve 14 dikişim oldugu halde ben ikinci cocugumu da normal yaptim bunda da normal olacak gibi görunuyo normal zamaninda gelse normal olacakta bu bebis biraz aceleci
Çok geçmiş olsun valla bir an önce dogurtalim diye ne yapacaklarını şaşırıyorlar hele o kesme işlemi hiç acıma duygusu yok alışmışlar kese kese benimde çocuğumun omuzunu zedelediler doğumda kafası zor çıktığı için ve kestiler alttan 10 gün boyunca sağ kolunu sol tarafına çengelli iğne ile tutturduk öyle geçti zedelenmis omuzu doğarken 😒😭 inşallah bu dogumumda da aynı hataları yapmazlar bir an önce dogursun düşüncesiyle herşeyi yapıyorlar insana 😫

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Sizce en fazla kaç kilo normal doguyor kızlar dört üstü var mı normal doguran
Ben 4 kilo doğurdum ama aptallıktan başka birşey değil bide oğlumun karın çevresi de çok genişti yırtıklar mı dersin sıyrıklar mı dersin zaten epizyotomi dikişi olmazsa olmaz doktorum bana 4 kiloyu aşarsa sezeryana alırım 420 le doğuma aldığım var ama ne gerek var o kadar zorlamaya dedi sonra çatın çok güzel sen doğurursun dedi ama keşke öyle bir şeye kalkışmasaydım diyorum 1 ayda zor iyileştim oğlum kanalda sıkıştı doğum sırasında gözlerine hep kan oturdu bakın buraya fotoğrafını bırakıyorum zor doğum olduğu için çocuk dayak yemiş gibi mosmor çıktı içeriden 10 gün yoğun bakımda yattı

Ekli dosyalar

• Screenshot_20210213_140040.jpg
    Screenshot_20210213_140040.jpg
    933.6 KB · Görüntüleme: 143

Ebru Ulus

Kayıtlı Üye
rank
Ben 4 kilo doğurdum ama aptallıktan başka birşey değil bide oğlumun karın çevresi de çok genişti yırtıklar mı dersin sıyrıklar mı dersin zaten epizyotomi dikişi olmazsa olmaz doktorum bana 4 kiloyu aşarsa sezeryana alırım 420 le doğuma aldığım var ama ne gerek var o kadar zorlamaya dedi sonra çatın çok güzel sen doğurursun dedi ama keşke öyle bir şeye kalkışmasaydım diyorum 1 ayda zor iyileştim oğlum kanalda sıkıştı doğum sırasında gözlerine hep kan oturdu bakın buraya fotoğrafını bırakıyorum zor doğum olduğu için çocuk dayak yemiş gibi mosmor çıktı içeriden 10 gün yoğun bakımda yattı
Kurban olsunlar o meleğe köpekler ne zorluklarla taşıyoruz karnimizda ne zorluklarla o günlere geliyor ne biçim insanlar 😭😭😭

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Kurban olsunlar o meleğe köpekler ne zorluklarla taşıyoruz karnimizda ne zorluklarla o günlere geliyor ne biçim insanlar 😭😭😭
Kız bu yine içiniz kalkmasın diye koyduğum iyi hali ilk doğdu ele geçirilmiş gibi simsiyah iki kara deliğe bakıyodum sanki gözüne bakınca hiç beyaz gözükmüyordu simsiyah iki delik vardı sanki gözünde anne sütüyle toparlanocak diye günde 2 3 kere emzirmeye alıyolardı içeri taş gibi bi koltuk dikişten oturamam ağlaya ağlaya oturup kalkıyodum. Bide içimde plesentanoın parçasını unuttular 7. Gün emzirdim yoğunbakımdan çıktım eşimde kapıda lök diye bişey düştü içimden kan sandım eşime sarıldım dedim çabuk beni çıkart buradan az sonra paçalarımdan kan akıcak rezil olucam dedim ben sanıyorum ki kan boşaldı eve bi geldim ki iki elimin birleşimi kadar bi et parçası iç çamaşırımda duruyor leş gibi kokuyor bayılıyodum tuvalette annem sağlıkçı benim hemen kaldırdırlar götürdüler beni doktor diyoki bunlar normal doğum komplikasyonu 😂😂 diyorum düşmeseydi ne olacaktı? Öyle bir durumda kürtaj yapıyoruz diyor bana bak bak doğum sonrasında dikiş atarken ultrason cihazını yanıma yaklaştırdı ama bakmayı unuttu o hengamede oğlum nefes alamıyor diye anlık bi kargaşa oldu doğumhanede orda bakmayı da unuttu demiyor ki aa unuttum. Bidaha çocuk doğururum ama asla normal doğurmam 3 kiloda kalırsa belki düşünürüm ama 3 ü geçtiği an asla doğurmam ağzımdan çıkarırım yine ordan çıkarmam yani 😂😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar