4500 kg ile normal dogum oluyor mu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Emine zeynep tarafından oluşturulan 4500 kg ile normal dogum oluyor mu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,508 kez görüntülenmiş, 36 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 4500 kg ile normal dogum oluyor mu
Konbuyu başlatan Emine zeynep
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Bebişimin annesiyim

Bebişimin annesiyim

Kayıtlı Üye
rank
Canm inanmıyorum ya bu nedir böyle gerçekten yazdıklarınızı okurken şok oldum ben canımız kimlere emanet böyle Allah hepimize yardım etsin o anda yoksa yanmışız valla sen hangi şehirdesin bu söylediklerin nerede oldu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Nasıl dogurdu ya beş kilo gerçekten zor olmamış mı ben üç kiloyu on saatte zor dogurdum

Nasıl dogurdu ya beş kilo gerçekten zor olmamış mı ben üç kiloyu on saatte zor dogurdum

Valla nasıl doğurmuşsa doğurmuş hem normal hemde dikişsiz bi şekilde doğurmuş🤔

Emine zeynep

Kayıtlı Üye
rank
Valla nasıl doğurmuşsa doğurmuş hem normal hemde dikişsiz bi şekilde doğurmuş🤔
Valla şaşırdım gerçekten Demekki bünyeden farkediyor artık ben 3140 gram dogurdum gene dikiş vardı kestiler yani nasıl oluyor beş kilo dikişsiz hemde

Bişey derdim de şimdi 😂😂😂 one öyle kızzz 5 kilo doğumdan sonra bakınca ordan azerbaycan sınır kapısı gözükür 😂😂😂
Canım ya valla günlerdir ilk kez böyle güldüm Allah seni güldürsün bende şaşkınlıkla düşünüyordum

Bişey derdim de şimdi 😂😂😂 one öyle kızzz 5 kilo doğumdan sonra bakınca ordan azerbaycan sınır kapısı gözükür 😂😂😂
Canım ya valla günlerdir ilk kez böyle güldüm Allah seni güldürsün bende şaşkınlıkla düşünüyordum

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar