Canm inanmıyorum ya bu nedir böyle gerçekten yazdıklarınızı okurken şok oldum ben canımız kimlere emanet böyle Allah hepimize yardım etsin o anda yoksa yanmışız valla sen hangi şehirdesin bu söylediklerin nerede olduKız bu yine içiniz kalkmasın diye koyduğum iyi hali ilk doğdu ele geçirilmiş gibi simsiyah iki kara deliğe bakıyodum sanki gözüne bakınca hiç beyaz gözükmüyordu simsiyah iki delik vardı sanki gözünde anne sütüyle toparlanocak diye günde 2 3 kere emzirmeye alıyolardı içeri taş gibi bi koltuk dikişten oturamam ağlaya ağlaya oturup kalkıyodum. Bide içimde plesentanoın parçasını unuttular 7. Gün emzirdim yoğunbakımdan çıktım eşimde kapıda lök diye bişey düştü içimden kan sandım eşime sarıldım dedim çabuk beni çıkart buradan az sonra paçalarımdan kan akıcak rezil olucam dedim ben sanıyorum ki kan boşaldı eve bi geldim ki iki elimin birleşimi kadar bi et parçası iç çamaşırımda duruyor leş gibi kokuyor bayılıyodum tuvalette annem sağlıkçı benim hemen kaldırdırlar götürdüler beni doktor diyoki bunlar normal doğum komplikasyonu diyorum düşmeseydi ne olacaktı? Öyle bir durumda kürtaj yapıyoruz diyor bana bak bak doğum sonrasında dikiş atarken ultrason cihazını yanıma yaklaştırdı ama bakmayı unuttu o hengamede oğlum nefes alamıyor diye anlık bi kargaşa oldu doğumhanede orda bakmayı da unuttu demiyor ki aa unuttum. Bidaha çocuk doğururum ama asla normal doğurmam 3 kiloda kalırsa belki düşünürüm ama 3 ü geçtiği an asla doğurmam ağzımdan çıkarırım yine ordan çıkarmam yani
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Nasıl dogurdu ya beş kilo gerçekten zor olmamış mı ben üç kiloyu on saatte zor dogurdumBenim eltim bi tane çocuğunu 5 kilo diğeri ni 4 buçuk kilo normal doğum doğurdu
Nasıl dogurdu ya beş kilo gerçekten zor olmamış mı ben üç kiloyu on saatte zor dogurdumBenim eltim bi tane çocuğunu 5 kilo diğeri ni 4 buçuk kilo normal doğum doğurdu