4500 kg ile normal dogum oluyor mu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Emine zeynep tarafından oluşturulan 4500 kg ile normal dogum oluyor mu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,508 kez görüntülenmiş, 36 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 4500 kg ile normal dogum oluyor mu
Konbuyu başlatan Emine zeynep
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Bebişimin annesiyim

Emine zeynep

Kayıtlı Üye
rank
Kız bu yine içiniz kalkmasın diye koyduğum iyi hali ilk doğdu ele geçirilmiş gibi simsiyah iki kara deliğe bakıyodum sanki gözüne bakınca hiç beyaz gözükmüyordu simsiyah iki delik vardı sanki gözünde anne sütüyle toparlanocak diye günde 2 3 kere emzirmeye alıyolardı içeri taş gibi bi koltuk dikişten oturamam ağlaya ağlaya oturup kalkıyodum. Bide içimde plesentanoın parçasını unuttular 7. Gün emzirdim yoğunbakımdan çıktım eşimde kapıda lök diye bişey düştü içimden kan sandım eşime sarıldım dedim çabuk beni çıkart buradan az sonra paçalarımdan kan akıcak rezil olucam dedim ben sanıyorum ki kan boşaldı eve bi geldim ki iki elimin birleşimi kadar bi et parçası iç çamaşırımda duruyor leş gibi kokuyor bayılıyodum tuvalette annem sağlıkçı benim hemen kaldırdırlar götürdüler beni doktor diyoki bunlar normal doğum komplikasyonu 😂😂 diyorum düşmeseydi ne olacaktı? Öyle bir durumda kürtaj yapıyoruz diyor bana bak bak doğum sonrasında dikiş atarken ultrason cihazını yanıma yaklaştırdı ama bakmayı unuttu o hengamede oğlum nefes alamıyor diye anlık bi kargaşa oldu doğumhanede orda bakmayı da unuttu demiyor ki aa unuttum. Bidaha çocuk doğururum ama asla normal doğurmam 3 kiloda kalırsa belki düşünürüm ama 3 ü geçtiği an asla doğurmam ağzımdan çıkarırım yine ordan çıkarmam yani 😂😂😂
Canm inanmıyorum ya bu nedir böyle gerçekten yazdıklarınızı okurken şok oldum ben canımız kimlere emanet böyle Allah hepimize yardım etsin o anda yoksa yanmışız valla sen hangi şehirdesin bu söylediklerin nerede oldu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim eltim bi tane çocuğunu 5 kilo diğeri ni 4 buçuk kilo normal doğum doğurdu
Nasıl dogurdu ya beş kilo gerçekten zor olmamış mı ben üç kiloyu on saatte zor dogurdum

Nasıl dogurdu ya beş kilo gerçekten zor olmamış mı ben üç kiloyu on saatte zor dogurdum

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Canm inanmıyorum ya bu nedir böyle gerçekten yazdıklarınızı okurken şok oldum ben canımız kimlere emanet böyle Allah hepimize yardım etsin o anda yoksa yanmışız valla sen hangi şehirdesin bu söylediklerin nerede oldu
İstanbuldayım ben özrl hastanede doğum yaptım takib herşey çok iyiydi aslında doğuma kadar ki hastaneye yattığımda 3 4 cm açılmam vardı evde çektim sancının ilk etabını

Emine zeynep

Kayıtlı Üye
rank
İstanbuldayım ben özrl hastanede doğum yaptım takib herşey çok iyiydi aslında doğuma kadar ki hastaneye yattığımda 3 4 cm açılmam vardı evde çektim sancının ilk etabını
Demekki bu iş ne özele ne devlete bakmıyor hiçbirine tam güven yok

Ben her iki çocuğu 4.200 qr doğurdum. Kesik felan olmadı. Hiç zor olmadı.
Maşallah sana valla demek kişiden kişiye degişiyor bu durum

Ben 4.200 le normal doğum yaptım canım zor oldu biraz kafası cıktı omzu takıldı flan ıkın ıkın zor cıkıyor vallahi doktorun kendine güveniyor
Sa yaparsın ama
Fakülteye gidiyorum ne doktoru içeri çoluk çocukla dolu rabbim yardım etsin valla

Son düzenleme:

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Ben 4 kilo doğurdum ama aptallıktan başka birşey değil bide oğlumun karın çevresi de çok genişti yırtıklar mı dersin sıyrıklar mı dersin zaten epizyotomi dikişi olmazsa olmaz doktorum bana 4 kiloyu aşarsa sezeryana alırım 420 le doğuma aldığım var ama ne gerek var o kadar zorlamaya dedi sonra çatın çok güzel sen doğurursun dedi ama keşke öyle bir şeye kalkışmasaydım diyorum 1 ayda zor iyileştim oğlum kanalda sıkıştı doğum sırasında gözlerine hep kan oturdu bakın buraya fotoğrafını bırakıyorum zor doğum olduğu için çocuk dayak yemiş gibi mosmor çıktı içeriden 10 gün yoğun bakımda yattı
Oyyy kiyamam ben ona annesiii😔 bizde yaşadık aynı şeyi cocuk yazık doğamadı bi türlü havasız kaldı 7 gün de biz kaldik yogun bakımda😣

Canım vala ben kızımı 3365 kilo dogurdum zar zor. kestiler zaten canım çıktı dogurana kadar dört üstünü düşünemiyorum 😂
Sizce en fazla kaç kilo normal doguyor kızlar dört üstü var mı normal doguran

Canım vala ben kızımı 3365 kilo dogurdum zar zor. kestiler zaten canım çıktı dogurana kadar dört üstünü düşünemiyorum 😂
Sizce en fazla kaç kilo normal doguyor kızlar dört üstü var mı normal doguran

Emine zeynep

Kayıtlı Üye
rank
Oyyy kiyamam ben ona annesiii😔 bizde yaşadık aynı şeyi cocuk yazık doğamadı bi türlü havasız kaldı 7 gün de biz kaldik yogun bakımda😣

Valla bende düşünemiyorum dogurabilenlere maşallah

Ebru Ulus

Kayıtlı Üye
rank
Kız bu yine içiniz kalkmasın diye koyduğum iyi hali ilk doğdu ele geçirilmiş gibi simsiyah iki kara deliğe bakıyodum sanki gözüne bakınca hiç beyaz gözükmüyordu simsiyah iki delik vardı sanki gözünde anne sütüyle toparlanocak diye günde 2 3 kere emzirmeye alıyolardı içeri taş gibi bi koltuk dikişten oturamam ağlaya ağlaya oturup kalkıyodum. Bide içimde plesentanoın parçasını unuttular 7. Gün emzirdim yoğunbakımdan çıktım eşimde kapıda lök diye bişey düştü içimden kan sandım eşime sarıldım dedim çabuk beni çıkart buradan az sonra paçalarımdan kan akıcak rezil olucam dedim ben sanıyorum ki kan boşaldı eve bi geldim ki iki elimin birleşimi kadar bi et parçası iç çamaşırımda duruyor leş gibi kokuyor bayılıyodum tuvalette annem sağlıkçı benim hemen kaldırdırlar götürdüler beni doktor diyoki bunlar normal doğum komplikasyonu 😂😂 diyorum düşmeseydi ne olacaktı? Öyle bir durumda kürtaj yapıyoruz diyor bana bak bak doğum sonrasında dikiş atarken ultrason cihazını yanıma yaklaştırdı ama bakmayı unuttu o hengamede oğlum nefes alamıyor diye anlık bi kargaşa oldu doğumhanede orda bakmayı da unuttu demiyor ki aa unuttum. Bidaha çocuk doğururum ama asla normal doğurmam 3 kiloda kalırsa belki düşünürüm ama 3 ü geçtiği an asla doğurmam ağzımdan çıkarırım yine ordan çıkarmam yani 😂😂😂
İnanamıyorum 😳😳😳😳 bu programda hiç duymadığım şeyleri duyuyorum hep doğumun ve doktorların gazabına uğrayanlar 😀😀😀 çok geçmiş olsun

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Komedisin yemin ederim 😂😂😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar