6 haftalik hamileyim kalp atışı yok kese oluşmuş

• Konbuyu başlatan Sedoos
  • Toplam 16 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sedoos tarafından oluşturulan 6 haftalik hamileyim kalp atışı yok kese oluşmuş başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,997 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 6 haftalik hamileyim kalp atışı yok kese oluşmuş
Konbuyu başlatan Sedoos
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Elif kpln
S

Sedoos

Guest
6 haftalik hamileyim buqün Doktra qittim kalp atışı yok denildi kese oluşmuş 10 qün sonra qel denildi başına qelen warsa iyle sonuclandysa beni sewindire bilirmi 😔

Kendimce

Kayıtlı Üye
rank
6 haftalik hamileyim buqün Doktra qittim kalp atışı yok denildi kese oluşmuş 10 qün sonra qel denildi başına qelen warsa iyle sonuclandysa beni sewindire bilirmi 😔
Canimsin benim yavrumun 7+2 haftalikken kalp atisi duyulmadi 8.haftada duyuldu simdi 16+5 haftalik bebisim.

Derya46

Kayıtlı Üye
rank
Bnde ilk gittimde 5 haftalik bir kesen var dedi karindan bakti bisey goremedi alttan bakti bir nokta gozukuyordu kesenin icinde 10 gun sonra gel kalp atisina bakalim dedi gidemedim suan 7 hafta 3 günlük canim 🌹

Mana.

Kayıtlı Üye
rank
Bende ilk gittiğimde 5 haftalıkti minicik bir kese görüldü bir hafta sonra yeniden gittim kese büyümüştü ama henüz kalp atışı duyulmamıştı 7+4 günlükken bir kez daha gittim ve kalp atışını duyduk içinizi ferah tutun 8. Hafta içinde duyulur kalp atışı bebişin 🙏

A

AhmetKağanınannesi

Guest
Canim benimkide ilk iki hafta üst üste görünmedi sonra hem göründü hem kalp sesi dinlendi icini rahat tut gec döllenme olabiliyormuş ama once herşeyin hayırlısını dile gerisi Allah a kalmis

Hilalll

Kayıtlı Üye
rank
Korkma ben 9.haftada sadece gördüm duyamadım. 13. haftada duyuldu sadece oda çok azdı sesi sonra bebek iyice büyüdükçe net Bi şekilde duydum

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar