Acaba Hamilemiyim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Perviz❤️Günay tarafından oluşturulan Acaba Hamilemiyim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,537 kez görüntülenmiş, 56 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Acaba Hamilemiyim
Konbuyu başlatan Perviz❤️Günay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Perviz❤️Günay

Mehri

Kayıtlı Üye
rank
Selam Güzel Annişler.Ben 2aydır evliyim ve Bu ay Adet görmedim.Test etdim 2ci xett silik çıkdı şimdi Hamilemiyib Acaba ben.Yardımcı olursanız çook Sevirinirim.Azerbaycandan yazıyorum.
Selam Güzel Annişler.Ben 2aydır evliyim ve Bu ay Adet görmedim.Test etdim 2ci xett silik çıkdı şimdi Hamilemiyib Acaba ben.Yardımcı olursanız çook Sevirinirim.Azerbaycandan yazıyorum.
Tebrikler canim menimde 3cu hamileliyim bundada 2ci xett gorunmez derece vardi telefonun feneri ile baxirdik🤗 ama yenede doxdura get qan analizi ver birden testlerde serf gostere bilir insallah hamile olarsan 🤩🤗

Perviz❤️Günay

Kayıtlı Üye
rank
Tebrik edirem canim😊anali atali boyusun😊
Caann çok saol üreyim.Allah razı olsun🙏😍
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Tebrikler canim menimde 3cu hamileliyim bundada 2ci xett gorunmez derece vardi telefonun feneri ile baxirdik🤗 ama yenede doxdura get qan analizi ver birden testlerde serf gostere bilir insallah hamile olarsan 🤩🤗
Sabah gedecem inşallah🙏

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Selam.canim nece oldu getdin hekime nece gefdeliksen.?

Perviz❤️Günay

Kayıtlı Üye
rank
Caann bacı çok saol.Bir sual verecem meni uzide üstden yoxladılar uşak görsenmedi hekim altdan yoxladı.deyirler altdan yoxlayanda açılış olur bu düzdü.Eger ele bir şey var idise hekim niyee yoxladıkii.😣 ona göre pisem
He tebrikler🥰gozelim Allah sag salamat qucagina almagi nesibb elesin öznu qoru esas qaynar cay icme qaynar su ile cime bu aralar

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Caann bacı çok saol.Bir sual verecem meni uzide üstden yoxladılar uşak görsenmedi hekim altdan yoxladı.deyirler altdan yoxlayanda açılış olur bu düzdü.Eger ele bir şey var idise hekim niyee yoxladıkii.😣 ona göre pisem
Canim o cahil insanlarun sozudu men 3 ayliq hamileyem meni 3 ayda her gedende atdan yoxlayib hetta men geden hekim.9 aya.kimi atdan yoxlayib hekim atdan matkadan baxibki cunki dol balacadi usden gorunmur ve hekimler ozleri bilir ne edir nese olsa idi bu 3 ayda Allah elemesun mene olardi qetu hele wey duwunme menide hele hamin ilk aylarda hele yoxlayirlar onun uwaga hec bir dexli yoxdu

Perviz❤️Günay

Kayıtlı Üye
rank
Canim o cahil insanlarun sozudu men 3 ayliq hamileyem meni 3 ayda her gedende atdan yoxlayib hetta men geden hekim.9 aya.kimi atdan yoxlayib hekim atdan matkadan baxibki cunki dol balacadi usden gorunmur ve hekimler ozleri bilir ne edir nese olsa idi bu 3 ayda Allah elemesun mene olardi qetu hele wey duwunme menide hele hamin ilk aylarda hele yoxlayirlar onun uwaga hec bir dexli yoxdu
Caann inanırsan çok pis idim.Bu yazdıklarından sonraa düzeldim indi.Vallah 100Fikir var idi aglımda dedim yeqin zedeledii caamaat deyirki sen niye qoydun aştdan baxsın indii açılış olacak falan bütün nastrenyam pozulduu..Offf

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Caann inanırsan çok pis idim.Bu yazdıklarından sonraa düzeldim indi.Vallah 100Fikir var idi aglımda dedim yeqin zedeledii caamaat deyirki sen niye qoydun aştdan baxsın indii açılış olacak falan bütün nastrenyam pozulduu..Offf
Rusiyada en prafisanal hekimlerdi atdan yoxlayir vallah seni qorxitublar deye men eseb oldim lap sen ozun oznu qoru uwaga hecne olmaz menim qardasmi yoldawida Azerbaycanda hamiledi 5 aydadi onada teze olanda deyibler niye qoydun deye amma nolurki😀 yeni onu sene deyen bilmir deye deyir hec narahat olma birde caliw uwagin 3 ayi olmamiw cox adamada hamile.oldignu deme birde aglina hele seyler salib heyecan yawama bebeye ziyan olmasjn

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Resim atabilirmisin ikinci çizgi hemen silik çıktıysa bebiş var aradan zaman geçtiyse pek sağlıklı sonuç olmaz
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Slm kızlar bnde bu ay ovülasyon testi ile güzel günlerimi degerlendirdim 8 gün geçti yumurtlama gününden sonra testte gözükmez die yapmadım henüz test. Allah izin verdiyse olmuştur die umud ediyorm 🥺 ama 2 aydır geçmeyen Bi kabızlıgım var bitki çayları veya ilaç içiyorum korkuyorm eger bebek varsa Bi sıkıntı olurmu sizce
Bitki çayları ilk üç ay icmemen lazım sonrasında da her çay icilmiyo tabiki ilaçlarda gebelikte kullanılabilir ilaçlar mi aksi halde tehlikeli

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.