Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam aleykum kızlar 30 haftalık hamileyim kaç gündür ara ara sancılanıyordum bide karnım sertleşiyor sürekli doktora gitmedim normaldir dedim bugün de sabah namazı için kalktığımda hafif kahverengi kırmızı aradı bir leke gördüm eşim normaldir bisey olmaz dedi sizce neyapmalıyım bide bende mantar enfeksiyonu var ondan kaynaklanmış olabilirmi kafam çok karışık
Selam aleykum kızlar 30 haftalık hamileyim kaç gündür ara ara sancılanıyordum bide karnım sertleşiyor sürekli doktora gitmedim normaldir dedim bugün de sabah namazı için kalktığımda hafif kahverengi kırmızı aradı bir leke gördüm eşim normaldir bisey olmaz dedi sizce neyapmalıyım bide bende mantar enfeksiyonu var ondan kaynaklanmış olabilirmi kafam çok karışık
Bende 33 haftadayim canim adet agrisi gibi bir sanci giriyor ara bir ama lekelenme kan filan yok. Sen esini dinleme kanama normal diyil son haftada ola bilir lekelenme yerleşmeden dolayi. Amma daha erken senin icin sen doktora gorün
Eşini dinleme onlar anlamazlar
Tek duam zaten böyle bir şey olmaması canım ama her ihtimali düşünmek lazım. O yüzden yaşadığım şeyi anlattım illa senin başına gelecek diye bir şey yok ama dediğim gibi ihtimal. Sen hastaneye gidince haber ver
Bende 33 haftadayim canim adet agrisi gibi bir sanci giriyor ara bir ama lekelenme kan filan yok. Sen esini dinleme kanama normal diyil son haftada ola bilir lekelenme yerleşmeden dolayi. Amma daha erken senin icin sen doktora gorün
Evet kendince her bölümün doktoru beyfendi geçen benim doktorum da onun için öyle söylemişti ilaçlarımı içmeme izin vermiyordu doktor çok sinirlendi haklı olarak
Öyle zaten ama yinede anlattıklarınız sayesinde belkide erken doğumu önlemiş oluruz Allah razı olsun hepinizden inşallah haber veririm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Evet gerçekten hiç anlamıyorlar insanı sanki ben çok meraklıydım erken doğurmaya
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Evet gerçekten hiç anlamıyorlar insanı sanki ben çok meraklıydım erken doğurmaya
Evet kendince her bölümün doktoru beyfendi geçen benim doktorum da onun için öyle söylemişti ilaçlarımı içmeme izin vermiyordu doktor çok sinirlendi haklı olarak
Arkadaslar hepinizden Allah razı olsun doktora gittim benim su gelişi de vardı su gelişi görünmüyor normal dedi sancımda nst iyi çıkmadı varmı yokmu anlamadılar yinede yatış verdi ama ben kabul etmedim eşimin nöbeti var yanimda kalacak kimse yoktu onun için eve geri geldim birazda pişman oldum çünkü halen sancım var ne olur dua edin bişey olmasın