Acil sorum olucak

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Azra melis Ebru tarafından oluşturulan Acil sorum olucak başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 963 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Acil sorum olucak
Konbuyu başlatan Azra melis Ebru
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dilem1

Azra melis Ebru

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar dogum yapalı 9 gün oldu normal dogum yaptım ama kac tane dikiş atıldı sayısını bilmiyorum iki gün önceye kadar dikislerim de batma sizlama oluyordu ama şu iki gündür geçti batması az bisey sızlama var bugün lavaboya girdim kanamam vardı orta derecede ama vajinadan mi kaynaklı yoksa dikislerim mi açılmış bilmiyorum böyle bir durum yaşayan var mı dikişler açılsa nasıl anlaşılır

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar dogum yapalı 9 gün oldu normal dogum yaptım ama kac tane dikiş atıldı sayısını bilmiyorum iki gün önceye kadar dikislerim de batma sizlama oluyordu ama şu iki gündür geçti batması az bisey sızlama var bugün lavaboya girdim kanamam vardı orta derecede ama vajinadan mi kaynaklı yoksa dikislerim mi açılmış bilmiyorum böyle bir durum yaşayan var mı dikişler açılsa nasıl anlaşılır
Dikiş hiç açılmaz korkma gülüm o normal kanamadı Allahım analı babalı büyütsün inşallah canm

Azra melis Ebru

Kayıtlı Üye
rank
Açılma olsa kanamadan duramazsın . Sen normal lohusal kanaman o
Açılma olsa agri falan da olur mu çünkü kan geldi baya wcye girerken peçeteyle dikiş olan bölgeye baktım peçete kan oldu ama vajinadan mi geldi o kan yoksa dikisden mi bilmiyorum dikislerim iki gün önceye kadar pansuman yaptığım da vardı hissediyodum şimdi sanki dikişler az kalmış

iki kiz iki oğlan annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canım öncelikle allah anali babali büyütsün kanamanın olması gayet normal doğum yaptin sonuçta benim doğumda kanamam 25 gün sürmüştü normal kanama idi ama ne çok ne az senin kanaman çok fazla ise bide rahminde agri hissediyosan çok fazla doktora git mutlaka

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Açılma olsa agri falan da olur mu çünkü kan geldi baya wcye girerken peçeteyle dikiş olan bölgeye baktım peçete kan oldu ama vajinadan mi geldi o kan yoksa dikisden mi bilmiyorum dikislerim iki gün önceye kadar pansuman yaptığım da vardı hissediyodum şimdi sanki dikişler az kalmış
Aynaya geç orayı temizle bi bak merak ediyorsan

Tüm sayfalar yüklendi.