Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hazall
Sen böyle yazınca baktım da hem eşiymiş hem korunmalıymış hem ertesi gün hapı içmiş ayrıntılara sansür uyguladım bu elden ele olan arkadaşmış 😅[ATTACH type="full' Alıntı:
Sen böyle yazınca baktım da hem eşiymiş hem korunmalıymış hem ertesi gün hapı içmiş ayrıntılara sansür uyguladım bu elden ele olan arkadaşmış Ekli dosyayı görüntüle 4393
Sen böyle yazınca baktım da hem eşiymiş hem korunmalıymış hem ertesi gün hapı içmiş ayrıntılara sansür uyguladım bu elden ele olan arkadaşmış Ekli dosyayı görüntüle 4393
Kız adet gibi bir derdin yok ama meraktan ultrason ultrason geziyoruz yok cinsiyet merakı yok çocukta bişey varmı yok kilosu nasıl. Böyleleri de gelişi güzel doğuruyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ay eskiden TLC de vardı program kadınlar hamile kaldığını bilmiyordu sonra banyoda salonda doğruruyorlardı gerçek hayat hikayesi diyordu.En son da bebekle çıkıyorlardı bebeklerde sağlıklı yani biz 9 ay ultrasona giriyoruz yediğimize içtiğimiza dikkat ediyoruz yok 🫣
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ay bakma aslında sinir oluyorum böyleleri küçük yaşta kazayla hamile kalıyor sonra yok yurda ver yok aldır yok bilmem ne.Sevgisiz çocuklarlar büyüsün.Biz de vergilerimizle bunların çocuklarına bakalım, onlar devlet memuru olsun bizde çocuklarımızda salak saçma işlerde çalışalım emeğimiz hiç olsun.Madem bi halt yiyorsun hamilelikten bu kadar korkuyorsun adet olunca bile için rahat etmiyor korun yani.O işi yapmayı biliyorlar ertesi gün hapı içmeyi bilmiyorlar