Devlette neden kabul etmedin ki alttan muayene etmelerini? 5 cm açılma ile eve dönerek bence yanlış yapmışsın canım 7 cmle doğuma alıyorlar zaten bildiğim kadarıyla. Suni sancı verilseydi bikaç saat içinde olurdu doğumun büyük ihtimalle. Olan olmuş sağlık olsun inşallah bi sorun olmazKızlar tam 38 haftalik gebeyim dunden önce eşimle iliskiye girdik sancim oldu adet sancilari gibi korktum hastaneye gittik devlet alttan muane istedi kabul etmedim nst çekildi nst de sancim çıktı alttan muane istediler tekrar kabul etmedim çünkü enfeksiyon da var bende ondan dolayı sanci olduğunu düşündüm imza attım çıktım hastaneden özel hastaneye gittim alttan muane ettiler beni dediler 3cm acilman var sonra enfeksiyon icin bana serum verdiler sancilarim geçti nst çekildi 1 saatte bir nst sonuclari çok güzeldi kalp atisi falan olsun sonra doktor tekrar sabah alttan muane etti dedi 5 cm acilman var sancim falan yokken bana suni sanci verceklerdi dogurtalim seni dedi bende sancim falan yokken suyum yerindeyken istemiyorum dedim ultrason çekilsin dedim bebeğe bakmak istiyorum dedim onlar da beni tersledi hayir gerek yok ustrasona dediler bende kabul etmedim suni sancıyı eve geldik dünden beri sancilarim da yok sadece Nişan geliyor bebeğimin hareketleri de çok güzel sadece suyumun gelmesini ve şiddetli sancilari bekliyorum doktorlara falan da guvencim kalmadı sizce doğrumu yaptım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Çoğu Dr öneriyor bile son haftalarda ilişkiyi canım doğuma yardımcı olduğu için. Bide küçük değil ki bebeği zamanı dolmuş zatenCanim ilk gebeliginmi doktorunun sana son ay iliskiye girilmemesi gerektigini soylemesi lazmdi