Ağrım var

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Serra tarafından oluşturulan Ağrım var başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,715 kez görüntülenmiş, 44 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ağrım var
Konbuyu başlatan Serra
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll

Ezgyldrrm

Kayıtlı Üye
rank
Aşağıda baskı ve ağrı hissediyorum büyük tuvaletime sık cıkıyoum suan tuvaletde kaldım öle geçmesini bekliyoum kusura bakmayın lütfen
Ya ben de aynı 24 hafta 3 günlük olduk lavabodan çıkamıyorum suyu gelecek sanki , bebek hareketli ama sancım var erken doğum belirtisi filan diyor internette korkularım başladı 🥺

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ya ben de aynı 24 hafta 3 günlük olduk lavabodan çıkamıyorum suyu gelecek sanki , bebek hareketli ama sancım var erken doğum belirtisi filan diyor internette korkularım başladı 🥺
Bu korku bende de var canım sancılar nereye giriyor benim böyle göbekten başlıyor kasigima doğru sonra aniden gidiyor bide aniden giren göbeğimin iki üç parmak yanına giren sancılar var aklımı alıyor ayın 16 randevum var bakalım doktor ne dick😔

Ezgyldrrm

Kayıtlı Üye
rank
Bu korku bende de var canım sancılar nereye giriyor benim böyle göbekten başlıyor kasigima doğru sonra aniden gidiyor bide aniden giren göbeğimin iki üç parmak yanına giren sancılar var aklımı alıyor ayın 16 randevum var bakalım doktor ne dick😔
Tam tarif ettiğin gibi sızlıyor sanki kasıklarım önceki gün gece bebek çok hareketliydi durmuyordu yerinde sabah uyandım karnım sertleşmiş akşama kadar geçmedi magnezyum içtim sonra akşama kendi düzeldi ama sızlama hissediyorum sürekli lavabodayim çok korkuyorum

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Tam tarif ettiğin gibi sızlıyor sanki kasıklarım önceki gün gece bebek çok hareketliydi durmuyordu yerinde sabah uyandım karnım sertleşmiş akşama kadar geçmedi magnezyum içtim sonra akşama kendi düzeldi ama sızlama hissediyorum sürekli lavabodayim çok korkuyorum
Al benden de o kadwr kuzum dün sancidan bebek doğru düzgün haraket etmiyrodu şükür bugün biraz daha iyiyim tepiniyor karnında bakalım doktor ne dicek bu duruma gece kaç kez lavabo için kalkıyorum uyumadigim zaman da yarım saatte. 3 kez filan gidiyorum 🤦🏻‍♀️

Ezgyldrrm

Kayıtlı Üye
rank
Al benden de o kadwr kuzum dün sancidan bebek doğru düzgün haraket etmiyrodu şükür bugün biraz daha iyiyim tepiniyor karnında bakalım doktor ne dicek bu duruma gece kaç kez lavabo için kalkıyorum uyumadigim zaman da yarım saatte. 3 kez filan gidiyorum 🤦🏻‍♀️
bebek büyüyor diye mi oluyor acaba bilmiyorum ki internette erken doğum belirtisi olabilir diye yazıyor yalancı kasılmalar da olabilirmiş her lavaboya gittiğimde suyu gelecek sanıyorum belimde aniden sızlama oluyor kasiklarim sızlıyor çok stresliyim benim de ayın 10 unda randevum çok var

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun canım benim dikkat et dinlen doktora gidene dek ☺️

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
bebek büyüyor diye mi oluyor acaba bilmiyorum ki internette erken doğum belirtisi olabilir diye yazıyor yalancı kasılmalar da olabilirmiş her lavaboya gittiğimde suyu gelecek sanıyorum belimde aniden sızlama oluyor kasiklarim sızlıyor çok stresliyim benim de ayın 10 unda randevum çok var
Bilmiyorum kuzum dün resmen karnımın içi yırtiliyor gibi bir acı vardı bende senin gibi acaba büyüyor ondan mı dedim ama düşün sabaha kadar uyuyamadım sancı acıdan resmen göbeğime dokununca karnımın içi acıyordu bel ve kasık konsuunda da aynıyız benim de öyle 🤦🏻‍♀️Rabbim sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin inşallah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Geçmiş olsun canım benim dikkat et dinlen doktora gidene dek ☺️
Öyle yapıyorum kuzum zaten ama dün iş yapmadım ona rağmen sabah 5 e kadar uyuyamadım düşün açıdan resmen sağa sola dönüp durdum en son ağrı ile berabere uyuya kalmışım şükür bugün iyiyim

Tüm sayfalar yüklendi.