Ağrım var

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Serra tarafından oluşturulan Ağrım var başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,715 kez görüntülenmiş, 44 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ağrım var
Konbuyu başlatan Serra
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll

Serra

Kayıtlı Üye
rank
Az kalmis sabret kuzucum😢
Mecbur sabretmesem nolcak bekliyorum bakım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Cnm ailen nerde ailen yaninda olsan annen yardımcı olur en azından bolca dinlenirsin
Anamm. Yanımda olsa ona kıyamam ki ben onlardan cok uzaktayım hep aynı sehir de bile değiliz canım

Cnm ailen nerde ailen yaninda olsan annen yardımcı olur en azından bolca dinlenirsin
Anamm. Yanımda olsa ona kıyamam ki ben onlardan cok uzaktayım hep aynı sehir de bile değiliz canım

Sevgiyavuzd

Kayıtlı Üye
rank
Aşağıda baskı ve ağrı hissediyorum büyük tuvaletime sık cıkıyoum suan tuvaletde kaldım öle geçmesini bekliyoum kusura bakmayın lütfen
Doktorunuza söylediniz mi bu durumu? Benim doktorum çok sık büyük tuvaletin olduğunda söyle demişti bazen tehlikeli de olabiliyormuş erken doğum falan 😬ve sizde de ağrı varmış. Çok geçmiş olsun

3Oğul1Anne

Kayıtlı Üye
rank
Ya vala kuzum cok sıklaştı artk doguma 7 gun kaldi surekli kasiklarimdan rahime doğru agri giriyor hayirlisiyla su bir haftayı da atlatsaydim
Gelecek annesi hazırlık yapıyor 🥰🥰 Allah'ım kolaylık versin inşallah 🙏 🥰🤗

Ya ben de aynı 24 hafta 3 günlük olduk lavabodan çıkamıyorum suyu gelecek sanki , bebek hareketli ama sancım var erken doğum belirtisi filan diyor internette korkularım başladı 🥺
Daha erken sanki ama doktoruna danış bence bu durumu gebelikte sürekli tuvalet varmış hissi pek normal değil 😕 dikkat et kendine 🤗

36+2 deym canım biran önce doğurmak istiyorum ben yaa ☹️
Birazcık daha var sabret annesi büyük ihtimalle hazırlık sancılarıdır ama sen yinede dikkatli ol 🤗🤗 Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ve bol bol kolaylık versin 🙏🙏🙏🥰🥰

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Mecbur sabretmesem nolcak bekliyorum bakım

Anladım cnm annen esinle aramdaki durumu bilmiyor mu

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Amin bitanemm🥰🥰
Gelecek annesi hazırlık yapıyor 🥰🥰 Allah'ım kolaylık versin inşallah 🙏 🥰🤗

Daha erken sanki ama doktoruna danış bence bu durumu gebelikte sürekli tuvalet varmış hissi pek normal değil 😕 dikkat et kendine 🤗

Birazcık daha var sabret annesi büyük ihtimalle hazırlık sancılarıdır ama sen yinede dikkatli ol 🤗🤗 Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ve bol bol kolaylık versin 🙏🙏🙏🥰🥰

Tüm sayfalar yüklendi.