Ağrım var

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Serra tarafından oluşturulan Ağrım var başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,715 kez görüntülenmiş, 44 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ağrım var
Konbuyu başlatan Serra
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll

Serra

Kayıtlı Üye
rank
Ya ben de aynı 24 hafta 3 günlük olduk lavabodan çıkamıyorum suyu gelecek sanki , bebek hareketli ama sancım var erken doğum belirtisi filan diyor internette korkularım başladı 🥺
Allah korusun canım zamanında gelsinler inşallah 🤲
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Cnm doğumuna yakın olduğu için ağrıların artıyor Allah yardımcın olsun güzelim ☺️🤲
Amin inşallah canım tsk ederm tek başımayım hic bişi bilmiyorum ister istemez korkuyoum

Doğum yakınmıydı canım
36+2 haftalıgız canım

Allah yardimcin olsun🌸
Amin canım cümlemize🤲🤲

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Bilmiyorum kuzum dün resmen karnımın içi yırtiliyor gibi bir acı vardı bende senin gibi acaba büyüyor ondan mı dedim ama düşün sabaha kadar uyuyamadım sancı acıdan resmen göbeğime dokununca karnımın içi acıyordu bel ve kasık konsuunda da aynıyız benim de öyle 🤦🏻‍♀️Rabbim sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin inşallah

Öyle yapıyorum kuzum zaten ama dün iş yapmadım ona rağmen sabah 5 e kadar uyuyamadım düşün açıdan resmen sağa sola dönüp durdum en son ağrı ile berabere uyuya kalmışım şükür bugün iyiyim
Kıyamam ya bebek buyuudkce ağrı artarmis derler seni görünce ben korkar oldum kız 😂 benimde 16 bitecek yavaş yavaş sana yaklaşıyorum

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Allah korusun canım zamanında gelsinler inşallah 🤲

Amin inşallah canım tsk ederm tek başımayım hic bişi bilmiyorum ister istemez korkuyoum

36+2 haftalıgız canım

Amin canım cümlemize🤲🤲
Cnm ailen nerde ailen yaninda olsan annen yardımcı olur en azından bolca dinlenirsin

Tüm sayfalar yüklendi.