Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende kaynanmla yasiyom aynı evde ama.adresimi başka bir yere yaptım vakfa gitim dedim beni ve kaynnaamin dosyasını ayırtın doldurdum kağıdı tekrar verdimsonra eve bakmaya geldiler şuan bende kaynnamada aliyoz
Biz çalışıyoruz bizim vergilerimizle yardım yapılıyor hak etmeyip yalan dolanla ikmetgahını başka yerde göstererek alıyorsa benim hakkıma giriyor ihtiyacı varsa o zaman gitsin çalışsın @Mervercan bak yardım edenlere tepki gösteriyorsun ya hazıra alıştırıyorlar diye üstteki arkadaşlardan bazıları da devleti istismar ederek yardımını alıp hazır yaşıyor onlarada tepki göstermeni bekliyorum
Biz çalışıyoruz bizim vergilerimizle yardım yapılıyor hak etmeyip yalan dolanla ikmetgahını başka yerde göstererek alıyorsa benim hakkıma giriyor ihtiyacı varsa o zaman gitsin çalışsın @Mervercan bak yardım edenlere tepki gösteriyorsun ya hazıra alıştırıyorlar diye üstteki arkadaşlardan bazıları da devleti istismar ederek yardımını alıp hazır yaşıyor onlarada tepki göstermeni bekliyorum
Çalışma imkanı yoksa nasıl çalışacak sòylermisin kimse kimseyi istismar etmiyor zor durumdaysa başka ne yapacak zaten hak etmeyene devlet bir sürü yardım yapıyor bütün her şeyini bile bile ihtiyacî olana başka çare kalmıyor