Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bizim memlekette de vardır bu adet eskisi kadar kalmasada bazı kesimler yapıyor ama çok tehlikeli bunun yüzünden bebek hayatını kaybedebilir Allah korusun ben 26 yaşındayım annem bile tuzlamamış bizi
Korkma kuzum annem son çıkaracakken banyodan küçük, bi, kasede az tuzlu su yapardı koltuk altına ayaklarına sürerdi çıkarırdı banyodan çocuğu hiç bişey de olmadı oğluma
Bizim memlekette de vardır bu adet eskisi kadar kalmasada bazı kesimler yapıyor ama çok tehlikeli bunun yüzünden bebek hayatını kaybedebilir Allah korusun ben 26 yaşındayım annem bile tuzlamamış bizi
Canım eline tuzu alıp bebeklerin koltuk altları ovuyorlar resmen tuzla kokmasın diye suyuna acızık tuz atsan bi etkisi Olma o kadar suda tuzun ovarak yapılan birsey o ama yapmaman daha iyi
Canım eline tuzu alıp bebeklerin koltuk altları ovuyorlar resmen tuzla kokmasın diye suyuna acızık tuz atsan bi etkisi Olma o kadar suda tuzun ovarak yapılan birsey o ama yapmaman daha iyi
İşkembe mi bu öyle ovuyorlar ben ilk defa burda duydum suyuna az katıp vücuduna dökmek belki olabilir de tuzla ovulurmu ya incecik derisi var zaten tahriş olacak bence arkadaşta tuzu suya atmaktan bahsetti
Tuzu suya atsan ne etkisi olacak ki canim tuzla ovuluyor bebekler oyle tuzlarlar oda bebege zararlı iste yapılmaması gereken birsey eskilerimız cok cahilmiş gercekten
Tuzu suya atsan ne etkisi olacak ki canim tuzla ovuluyor bebekler oyle tuzlarlar oda bebege zararlı iste yapılmaması gereken birsey eskilerimız cok cahilmiş gercekten
Eskiler buzdolabı falan olmadığı için bütün herşeyi bozulmasın kokmasın diye tuz içine basarlar mış ordan geliyor sanırım yöreden yöreye adetler değişiyor bizim hiç böyle bişey olmadı bi kırk banyosu yapılır bide göbeği düşünce 1 gün sonra yıkarlar içine bişey de atılmaz suyun normal şampuanlayıp yıkanır çıkar