Allah yardımcın olsun canım böyle insanlar neden var anlamıyorum eşin olduğu halde başka kadınla konuşunca ne oluyo acaba yazık yaArkadaşlar Eşim beni aldattığını öğrendim Ne olursunuz telefonunda telefon deseni var Bir türlü çözemiyorum nasıl çözebilirim Bilen varsa Ne olursunuz yardımcı olun![]()
Doğru valla evlendirmesin ailesi o zaman gencecik kızların başını yakiorlarAllah yardımcın olsun canım böyle insanlar neden var anlamıyorum eşin olduğu halde başka kadınla konuşunca ne oluyo acaba yazık ya
bence esin fark etmeden elinin oynattiginda takip et snra uyudugu zaman dene acabilirsin allah yardimcin olsunArkadaşlar Eşim beni aldattığını öğrendim Ne olursunuz telefonunda telefon deseni var Bir türlü çözemiyorum nasıl çözebilirim Bilen varsa Ne olursunuz yardımcı olun![]()
Ben olsam o telefonu kafasınsa kırar bide kapı dışarı ederim onu allahın cezalarıArkadaşlar Eşim beni aldattığını öğrendim Ne olursunuz telefonunda telefon deseni var Bir türlü çözemiyorum nasıl çözebilirim Bilen varsa Ne olursunuz yardımcı olun![]()
Dogru diyorsun ama ben duramiyorum uyuyamiyorum canimBende şüpheleniyorum kendi eşimden ama zerre umursamıyorum sadece laf attım anlamıştır die tahmin ediyorum. Bi insan sadiksa kim naparsa yapsın yanlısı olmaz ama sadakat bilmiyorsa kırk düğümle de bağlasan durmaz dedim sustu hiç bir şey diyemedi
Ben de oyle yapicam ama ilk once kanit olsun ozaman napicami biliyorum canimBen olsam o telefonu kafasınsa kırar bide kapı dışarı ederim onu allahın cezaları![]()
Gmail şifresini biliyorsan şifresini sıfırlayabilirsin ama anlar şifre kırıldığı için. Nasıl öğrendin aldattığınıArkadaşlar Eşim beni aldattığını öğrendim Ne olursunuz telefonunda telefon deseni var Bir türlü çözemiyorum nasıl çözebilirim Bilen varsa Ne olursunuz yardımcı olun![]()
Balkonda mesejlasirken gordumGmail şifresini biliyorsan şifresini sıfırlayabilirsin ama anlar şifre kırıldığı için. Nasıl öğrendin aldattığını
Çok zor çok kötü bir durum biliyorum üzüldüm canımBalkonda mesejlasirken gordum