Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hareket belirli süre olabiliyo ama bu resmen belli hıçkırık oluşu biz nasıl hickiriyorsak aynı o şekil karnimda her hickirinda sekme oluyo bebek hareket etmiyo yalnızca hıçkırık la sekiyo karnım. Güzel bir his ama onun için zor oluyodur diye üzülüyorum.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Surekli her hiçkirişinda karnım sekiyo ufak ufak bende çok şaşkınım netten de araştırdım olabilen birseymiş. Eltimle aramızda iki ay vardı o da hiç bilmiyo yaşamadı böyle bir durum. Dediğim gibi bende 3. Hamileliğimde yaşıyorum ilk kez.
Düzenli oluyor arka arkaya pıt pıt pıt bende bu çocuğumda hissettim 7-8 kez hickiriyor bazen bı kerede ultrasonda gördüm hopladi resmen doktorda hickiriyor dedi
34+4 haftalık hamileyim bebeğim günde 3..4 kez hıçkırık nöbeti geçiriyor resmen 5 aydan beridir bunu hissediyorum 3. Gebeliğim ilkkez bu bebeğimde bunu yaşadım. Sizlerin de oluyomu merak ettim. Yavrucuğuma hiçbir mudehalede yapamamak şuan çok kötü.
34+4 haftalık hamileyim bebeğim günde 3..4 kez hıçkırık nöbeti geçiriyor resmen 5 aydan beridir bunu hissediyorum 3. Gebeliğim ilkkez bu bebeğimde bunu yaşadım. Sizlerin de oluyomu merak ettim. Yavrucuğuma hiçbir mudehalede yapamamak şuan çok kötü.
Biz de 39+1gunluguz dediğin gibi günde belki 4 5 kere yada daha fazla hickirilara boguluyo sanki dakkalarca gecmiyo sonra duruyo aradan biraz zaman geciyo tekrar basliyo
Biz de 39+1gunluguz dediğin gibi günde belki 4 5 kere yada daha fazla hickirilara boguluyo sanki dakkalarca gecmiyo sonra duruyo aradan biraz zaman geciyo tekrar basliyo
4 aydan sonra hareketler hissediliyo ufaktan benim 3. Gebeliğim bu daha tecrübeli oluyoruz haliyle bu hamileliğimde de bebeğin anne karnında hickirdigini ilk kez farkettim şuan hickiriyo hatta