Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Misal benim sütüm azdı ben hem emzirip hemde mama veriyorum baktım beni emmemeye başladı bir iki derken bizim komşu hemşireye söyledim o söyledi biberonla emmek kolay geliyo biberonla değil kaşıkla ver mamayı dedi valla bin 40 günlük bebeğe kaşıkla mama veriyodum sana tavsiyem ya meme uclu biberon al yada kaşıkla ver kaşıkla verdim valla hiç zorluk çekmedim ben tavsiye ediyorum herkese
Ayyy keşke benim kızım öyle olsa dogdugundan beri uykusu yok. Çok aşırı ses alıyor bu yüzden çok uykusu yok 55 günlük olduk hala aynı hatta şimdi daha beter
Kuzum benim kızım maşallah doğduğundan beri uykusu çok güzel ona uyku eğitimi verdim alıştırdım uykusu gelince kendisi uyuyor sallama vesaire yok doğduğundan beri beni hiç zorlamadı rabbim daim etsin darısı sizlerin başına inşallah
Zor uyandiriyorum mama ve anne sütü ile besliyorum mama içtiği zaman 2 saatten fazla uyuyor sizce normal mi anne sütü alincada saat başı kalkıyor sizce ne yapmam lazım salı günü bebeğimin kontrolü var
Ne bekliyorsun canim beş günlük bebekten şükret işte dodyuyo rahatlıyor yatıyor sağlıklı uzun ömrü olsun anne sütü daha çabuk aciktirir normalde zaten iki saatte bir bwslemen lazım on beş gün sonra gaz sancıları başlar ilk on begun böyle oluyor ful yatıyorlar