Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Zor uyandiriyorum mama ve anne sütü ile besliyorum mama içtiği zaman 2 saatten fazla uyuyor sizce normal mi anne sütü alincada saat başı kalkıyor sizce ne yapmam lazım salı günü bebeğimin kontrolü var
Normal bir bırsey korkma benimkilerde çok uyur hatta aplam bıgun niye bu kadar uyuyor demişti. Yani her bebekte aynı olmuyo azı bebeklerde hep ağlıyor uyku nedir bilmiyo Allah o annelere sa ir versin
Kuzum benim kızım maşallah doğduğundan beri uykusu çok güzel ona uyku eğitimi verdim alıştırdım uykusu gelince kendisi uyuyor sallama vesaire yok doğduğundan beri beni hiç zorlamadı rabbim daim etsin darısı sizlerin başına inşallah
Yigenim öyleydi nerdeee benim kız biraz zor neler neler yaptık ama malesef alışmadı. Dogdugu günden itibaren seslere aşırı tepkisi var ses duydugu anda kalkıyor alıştıramadık
Zor uyandiriyorum mama ve anne sütü ile besliyorum mama içtiği zaman 2 saatten fazla uyuyor sizce normal mi anne sütü alincada saat başı kalkıyor sizce ne yapmam lazım salı günü bebeğimin kontrolü var
Benimde kizim yeni doğduğunda 15 gün boyunca öyle yatti ben uyandırıp emdirdim 15 günden sonra susmadı mama yiyip yatıyorsa karnı doyuyor ondan uyuyordur
Kuzum benim kızım maşallah doğduğundan beri uykusu çok güzel ona uyku eğitimi verdim alıştırdım uykusu gelince kendisi uyuyor sallama vesaire yok doğduğundan beri beni hiç zorlamadı rabbim daim etsin darısı sizlerin başına inşallah
Canım öyle telaş etmeyin bebektir ilk gunlerde sürekli uyur bebek kendini anne karninda his eder ondan dolayı uyur bir iki ay sonra dersiniz bebeğim hiç uyumuyo napacam diye o zaman size bu postunuzu hatırlatırım canlarım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Canım öyle telaş etmeyin bebektir ilk gunlerde sürekli uyur bebek kendini anne karninda his eder ondan dolayı uyur bir iki ay sonra dersiniz bebeğim hiç uyumuyo napacam diye o zaman size bu postunuzu hatırlatırım canlarım
Ayyy keşke benim kızım öyle olsa dogdugundan beri uykusu yok. Çok aşırı ses alıyor bu yüzden çok uykusu yok 55 günlük olduk hala aynı hatta şimdi daha beter
Herşeyi denedim etki etmiyor benim kızda agladıgı zaman da denedim sakinleşmesi lazım ama tık yok. Ablamın 2 tane çocugu var annem yardımcı olmuştu. Şimdi de bana yardımcı oluyor. Ben böyle çocuk görmedim kaç tane çocuk büyüttüm diyor Senin bebiş ne kadarlık oldu