Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Damla kullanıyoruz canım o çok iyi geldi benim kız karnımdayken de böyleydi. Uyurken bile kıpır kıpırdı. Hatta doktorum normalde uyuyorken uyudugu saatleri anlayabilmen lazım doguncada büyük ihtimalle o saatlerde uyur dicem ama senin kız uyurken de kıpır kıpır anlayamazsın demişti. Dogdu yine öyle
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Aynen bak hala uyanık ayagımda sallıyorum artık Kayramız nasıl iyi mi kuzucuk
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Canım gaz için damla kullanıyoruz eskiden aglama nöbetleri vardı susmuyordu çok kötüydü şimdi oda yok ama yine uyumuyor bak hala uyanık bu saatte
Kayra tam bir cadı teyzesi uyumak yok anca emziyorum ben beyfendi bir yerde uyusun diye yatıp öyle emzirmem gerek diğer türlü kucağımda emzirip bırakamıyorum direk uyanıyor
Kayra tam bir cadı teyzesi uyumak yok anca emziyorum ben beyfendi bir yerde uyusun diye yatıp öyle emzirmem gerek diğer türlü kucağımda emzirip bırakamıyorum direk uyanıyor
Benim kız Bi acayip memeyi normal tutmuyor ayaga kalkıyorum zıplıyoruz öyle tutuyor Bi degişik çok zor valla. Yeni başladı bu şekilde memeyi tutmaya. Unutturmam lazım bu huyunu
Benim kız Bi acayip memeyi normal tutmuyor ayaga kalkıyorum zıplıyoruz öyle tutuyor Bi degişik çok zor valla. Yeni başladı bu şekilde memeyi tutmaya. Unutturmam lazım bu huyunu
Benim kızım da doğdugunda uyanmıyordu. Zorla uyandırıyordum. Ne ağlama ne ses. Ne acıkma. Hiçbi tepki vermiyordu. Sonra kan tahlili yaptırdık komtrole gidince. Kanında crp çok yüksek oldgu içinmiş. 10 gün yenidoğan yoğunbakımında yattık kızımla ancak düzeldi. Doktora götür derim canım. Bu önemli bebekler için
Zor uyandiriyorum mama ve anne sütü ile besliyorum mama içtiği zaman 2 saatten fazla uyuyor sizce normal mi anne sütü alincada saat başı kalkıyor sizce ne yapmam lazım salı günü bebeğimin kontrolü var
Valla bana dua edin hiç uykumuz yok bizim. Bide ufacık sesi alıyor uyanıyor. Valla, eşimle muhabbet edemiyoruz. Uyudugu zaman parmak uçlarımızda yürüyoruz resmen. İnşallah düzene girer geceleri en azından uyur