Sorum var Anneler yardımınıza ihtiyacım var

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ebuşşş tarafından oluşturulan Anneler yardımınıza ihtiyacım var başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,649 kez görüntülenmiş, 47 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Anneler yardımınıza ihtiyacım var
Konbuyu başlatan Ebuşşş
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Bebeğim hiç sallanmak nedir bilmezdi ama şimdi sallanmak istiyor sallamadan uyumuyor ne yapayım bir çözümü yok mu bunun
Var o inat ediyorsa sende inat et ve sallammma kucağına al ama sakın sallama ayakta gezdir onu sonra tekrar yatır baktın yine aynı tekrar gezdir oynat .
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Malisef yok😂 benimkide salanmadan uymuyor
Şükür Kayra öyle değil doğduğundan beri vir kere bile sallamasın rabbim de sallatmasij🤲🏻😂😂

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Var o inat ediyorsa sende inat et ve sallammma kucağına al ama sakın sallama ayakta gezdir onu sonra tekrar yatır baktın yine aynı tekrar gezdir oynat .

Şükür Kayra öyle değil doğduğundan beri vir kere bile sallamasın rabbim de sallatmasij🤲🏻😂😂
Salatmasin canim cok zor birsey😂

Valla ben Kayra ile öyle bir inst ediyorum ki instligini benden almış ama bana sökmüyor 😂😂
😂😂😂

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Salatmasin canim cok zor birsey😂

😂😂😂
Evet zaten ondan sallamaya alistirmadim bir ara sadece yürüyerek emiyordu oda hastaneye filan giderken hep yürüyerek emsiedigin için valla 3 günde onu ds unutturdun biraz ağladı etti ama. İnatliksa oğluşum beni geçemez 😂😂

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Evet zaten ondan sallamaya alistirmadim bir ara sadece yürüyerek emiyordu oda hastaneye filan giderken hep yürüyerek emsiedigin için valla 3 günde onu ds unutturdun biraz ağladı etti ama. İnatliksa oğluşum beni geçemez 😂😂
Iyi yapyorsun valla benim sabrum catmiyor😂nasil isderse oyle yapiyor oyle.uyutyorum aglamasini cekemem🥺 bacaklarim kopsada olur kizmi salarken teki aysu hanimin gonlu sad olsun😂

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar