Sorum var Anneler yardımınıza ihtiyacım var

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ebuşşş tarafından oluşturulan Anneler yardımınıza ihtiyacım var başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,659 kez görüntülenmiş, 47 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Anneler yardımınıza ihtiyacım var
Konbuyu başlatan Ebuşşş
Başlangıç tarihi
Cevaplar 0
Görüntüleme 0
İlk mesaj tepki puanı 0
Son Mesaj Yazan ❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Denedim ağladıkça sakinlestirdim yerine koydum ama her seferinde çığlık atarak ağlıyor
Yine öyle yap canım 2 3 gün baya zorlar ama emin ol unutur bak deneyimli biri olarsk söylüyorum bunu sana inat ise sen daha inat ol
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Iyi yapyorsun valla benim sabrum catmiyor😂nasil isderse oyle yapiyor oyle.uyutyorum aglamasini cekemem🥺 bacaklarim kopsada olur kizmi salarken teki aysu hanimin gonlu sad olsun😂
Ahshahs sanırım sallasam benim de sinirler baya zıplardı 😂😂

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Yine öyle yap canım 2 3 gün baya zorlar ama emin ol unutur bak deneyimli biri olarsk söylüyorum bunu sana inat ise sen daha inat ol

Ahshahs sanırım sallasam benim de sinirler baya zıplardı 😂😂
Valla canim dogru diyorsun

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Bebeğim hiç sallanmak nedir bilmezdi ama şimdi sallanmak istiyor sallamadan uyumuyor ne yapayım bir çözümü yok mu bunun
Kuzum benn kizm sallamadan asla uyumayan kzidi ama o inat etti ben ondan inat ettim dayandım ağlamasına ve şuan bile beşikte kendi kendine mirildaniyr bende oturma odasindayim konuşa konuşa uyucak arada ağlıyor eğer birden sallamayi kesemiyirsan sallama ritmini yavaşla beşiği çok yavaş yavaş salla sonra yavaş yavaş bırakırsın tamamen cnm çok zor ağlamasına dayanmak ama mecbur dayancan kuzum idare et sen galip gel

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Bebeğim hiç sallanmak nedir bilmezdi ama şimdi sallanmak istiyor sallamadan uyumuyor ne yapayım bir çözümü yok mu bunun
Canım ayağında sallama beşiğinde salla öyle uyusun. Keşke kızımda sallanmak istese benim ki sırtı yere gelince kedi gibi hiç sevmiyor

Bende ilk defa 6 aylıkken misafirliğe gittiğimizde uyumadigi için yoğun istek üzerine 😃 bir defa salladım şimdi önünü alamıyorum.
Uyku eğitimine başlamayı düşünüyorum yakın zamanda. Salla dur tekniği varmış 😃onda bile sallama var ama olsun 😃 umud ediyorum ki bırakabiliriz 😃

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum benimkide bi ara öyleydi ben sürekli yoruyordum onu ya kucağımda uyuyakalıyordu yada emzirirken uyuyakalıyordu çok nadir sallıyorum artık

Dilaraaa'

Kayıtlı Üye
rank
Canım sallamadan kurtulmak istiyorsan. Önce kararlı olman gerekiyor. 1 hafta 10 gün ısrarlı olmalısın. Bı rutin yap dışarda gezdir.Temiz hava alsın iyi gelir Eve geçince Uyku saatine yakın banyo yaptir. Besigine koy bı uyku arkadaşı al yada kendin ör sevdiği bişey olsun secebilecek buyuklukseyse tepki veriyorsa kendisi seçsin. Daha sonra seni görebilecek şekilde odanın ortasında otur hikaye oku. Sonra sırtına masaj yap uykuya geçişini hizlandirmak için. Böyle devam et agliycak sen kararlı olmalısın baktın çok ağlıyor sakinlestir kucagina al sonra tekrar yatır beşikte sakinleşmesini yardımcı ol. 2 gün 3gun biraz daha alışmış olucak. Sende hergun bir adım uzaklaş odadan. Takı kapıya yaklasana kadar o zaman bebeğin alışmış olucak kendi kendine uyumaya ve sallanmaya birakicak. Bebekle destekle uyku arkadaşı olsun yanında hissetsin. Bu süreçte kararlı olan çok önemli. Bebek her agladiginda yelkenleri suya indirirsen bı yol kat edemezsin.

Keşke beşik yada ayağımda sallansa hep kucağımda sallanmak istiyor
Canım sallamk bebek için iyi değil uykusu geldiği için uyumuyor sersemledigi için uyuyor. Bebeğin beyni ve kulak için iyi degil

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.

Bu alana bir cevap yazın...

Son mesajlar