Sorum var Anneler yardımınıza ihtiyacım var

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ebuşşş tarafından oluşturulan Anneler yardımınıza ihtiyacım var başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,651 kez görüntülenmiş, 47 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Anneler yardımınıza ihtiyacım var
Konbuyu başlatan Ebuşşş
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘
Insallah senin 1 bebisin vardi yanlis hatirlamiyorsa 1 bebisli anneler 2 bir çocuk düşünürseniz yada benimki gibi 3 cü çok ara vermeyin zor oluyor uzun sire ara verince
Bence en güzeli ara canım büyük olan kıskanıyor ikisi de hırçın oluyor ay Allah'ım ben Alihandan iki tane düşünemiyorum🤭🤭Allahim isteyipte olmayanlara versin inşallah

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Insallah senin 1 bebisin vardi yanlis hatirlamiyorsa 1 bebisli anneler 2 bir çocuk düşünürseniz yada benimki gibi 3 cü çok ara vermeyin zor oluyor uzun sire ara verince
Ay herkes bunu diyor ya 🤭🤭 nasip kuzum 2.ciyi rabbim ne zaman yazdıysa ❤️❤️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bence en güzeli ara canım büyük olan kıskanıyor ikisi de hırçın oluyor ay Allah'ım ben Alihandan iki tane düşünemiyorum🤭🤭Allahim isteyipte olmayanlara versin inşallah
Bende kayradan tabi bazı günler hariç 😂❤️

❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘

Kayıtlı Üye
rank
Kac yasinda canim seninki

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Bebeğim hiç sallanmak nedir bilmezdi ama şimdi sallanmak istiyor sallamadan uyumuyor ne yapayım bir çözümü yok mu bunun
Kuzum Kayranın annesine katılıyorum inatlaş sallama benim kızım da ilk zamanlar kaynanam yanımda kaldığı zaman sallanmaya öyretmişdi sonradan o gitdiyinde sallamadım ağladı ağladı sonda ben dediyimi geldi 🤣yatağa koyduğum zaman elimi beline yavaş yavaş vurub piş piş yapıyordum nini falan söylüyordum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Valla ben Kayra ile öyle bir inst ediyorum ki instligini benden almış ama bana sökmüyor 😂😂
Kızzz aynı biz 🤭bizde babada inat annede düşün çocuk ikimizdende inat 🤣ama ben kızıma yenilmiyorum 😁ben dediyim oluyor 😎

3 gün sonra 5. Ayına qirecek
Daha çok küçük canım sallanmak istemesi normal ben hiç ayağımda sallamadim ama beşikte çok salliyordum hep sallayarak uyuyordu ama şuan 11 aylık şimdi uykusu gelince yatağına koyuyorum piş piş açıp odadan cikiyorum kendisi uyuyor zamanla alışır canım mesela çok uykusu gelsin ama sallama uyukluyor biraz mirildaniyor sonra olduğu yerde oynarken uyuyup kalıyor biraz sabırlı ol dene göreceksin alışacak ama bikac ay daha bekle canım çünkü şuan çok küçük sürekli her ay huy degistiriyorlar

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar