Sorum var Anneler yardımınıza ihtiyacım var

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ebuşşş tarafından oluşturulan Anneler yardımınıza ihtiyacım var başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,651 kez görüntülenmiş, 47 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Anneler yardımınıza ihtiyacım var
Konbuyu başlatan Ebuşşş
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘

❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘

Kayıtlı Üye
rank
Doğrudur canım ama en azından ibiri okula gider gündüz sadece birine bakarsın ne bileyim ben öyle düşünüyorum ☺️
Yakın yaşta oldukları zaman oyun anlayışları aynı oluyor ilk ikisinin 2 yaş olduğu için küçük büyüyünce aynı oyuna katıyordum aynı oyuncak oynuyorlardı şöyle söyleyeyim okula başladı 6 yaş oyun olayı dışarı çıkıp oynama isteği ama küçük için de evde durmalısın okula başlayınca bir planın varsa da 1 sınıfı atlatmayı bekle 1 sinif çok emek ve ilgi istiyor

Yakın yaşta oldukları zaman oyun anlayışları aynı oluyor ilk ikisinin 2 yaş olduğu için küçük büyüyünce aynı oyuna katıyordum aynı oyuncak oynuyorlardı şöyle söyleyeyim okula başladı 6 yaş oyun olayı dışarı çıkıp oynama isteği ama küçük için de evde durmalısın okula başlayınca bir planın varsa da 1 sınıfı atlatmayı bekle 1 sinif çok emek ve ilgi istiyor
Aynen canım öyle bakalım herşey nasip canım

❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘

Kayıtlı Üye
rank
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar