Annisler 💞

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde azram cankizim tarafından oluşturulan Annisler 💞 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,615 kez görüntülenmiş, 125 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı Annisler 💞
Konbuyu başlatan azram cankizim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

azram cankizim

Kayıtlı Üye
rank
Sen çok yogunsun ya 🥰 maşallah sana 🧿
Sorma ya ama tatil planı yaptım yaza İnsAllah Türkiye tatilim var dinlenicem tabi çocuklarla nasıl dinlenirsem
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Baharım nasılsın canim
Umutcuk nasıl hülya

Baharım nasılsın canim
Umutcuk nasıl hülya

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Kayraya bak sen büyümüşte sinirleniyor benim kız olsa görür o 🤣🤣

Niye kız ayra napiyor saba
Ooo kız gördü mü kişiliği değişiyor resmen 😂😂aşırı saygılı güler yüzlü sevecen bir çocuk oluyor ama erkek çocuk görsün sadece oynar gülmez 😂😂

Kayraya bak sen büyümüşte sinirleniyor benim kız olsa görür o 🤣🤣

Niye kız ayra napiyor saba
Ayra ne yapsın sırt bel ağrısı ve kalça ağrısından öleceğim birazdan. Karnımda bir orada bir orada hala yerini bulamadı 😂😂

azram cankizim

Kayıtlı Üye
rank
Ooo kız gördü mü kişiliği değişiyor resmen 😂😂aşırı saygılı güler yüzlü sevecen bir çocuk oluyor ama erkek çocuk görsün sadece oynar gülmez 😂😂

Ayra ne yapsın sırt bel ağrısı ve kalça ağrısından öleceğim birazdan. Karnımda bir orada bir orada hala yerini bulamadı 😂😂
Kayraya bak sennn capkinmu ne 🙈🤭

Kız yükü tuz yükü derdi annem

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
İyi cacık olur ha ondan 😂😂 bizim aleynamızı sinirlendirmiş 😂😂
Ondan anca Şam babası olur 😒😒
Gerçekten sorun benim bu kadar ince düşünceli olmam mı yoksa onun bu kadar umursamaz olması mı bilmiyorum..
Doğuma kalmış 9 gün temizlik yapıyorum hani en azından bazı şeyleri halledim yavaştan o bize bakacak zorlanmasın diyorum bizi düşünüyorum zar zor yapıyorum bide ayağımın altında dolanıyor kaç kere otur dolaşma diyorum yok bi başladı bana saydırmaya yok ben kötü bir insanmışım herkesle mi aram kötü olurmuş kimseyle konuşmuyormuşum herkese düşmanmışım ben hastaymışım benimki temizlik değilmiş ben delirmişim temizlikle kafayı yemişim ben hiçbir şey haketmiyormuşum umrunda değilmişim huzur bırakmamışım hayatı zindan etmişim bilmem ne falan ben zaten onları duyunca sinirimden başladım ağlamaya üç senedir bir kez olsun aç bırakmadım tatlısına kadar önündeydi kirli de tek bir çamaşırı kırışık tek bir elbisesi olmadı her zaman evim derli toplu elisanın her gün duşunu aldırıp tertemiz giydirip bakımını yaptırıyorum daha ne yapim gezmem toplam yok para harcamam yok ayıptır söylemesi elin orospuları gibi nazlanmıyorum ya ondan böyle köpek muamelesi görüyorum nankörsün dedim bak elisa gece 1 de uyuyor ben iki saat uyuyup sahura kalkıp sofra hazırlıyorum o halimle oruç tutmuyorum bu arada ama yine de yaranamadım Allah ıslah etsin gerçekten çok zoruma gitti

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank
Sorma ya ama tatil planı yaptım yaza İnsAllah Türkiye tatilim var dinlenicem tabi çocuklarla nasıl dinlenirsem

Umutcuk nasıl hülya

Umutcuk nasıl hülya
Tatil iyi gelir ya gezersin değişiklik olur iyi gelir inşallah 🥰

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Ondan anca Şam babası olur 😒😒
Gerçekten sorun benim bu kadar ince düşünceli olmam mı yoksa onun bu kadar umursamaz olması mı bilmiyorum..
Doğuma kalmış 9 gün temizlik yapıyorum hani en azından bazı şeyleri halledim yavaştan o bize bakacak zorlanmasın diyorum bizi düşünüyorum zar zor yapıyorum bide ayağımın altında dolanıyor kaç kere otur dolaşma diyorum yok bi başladı bana saydırmaya yok ben kötü bir insanmışım herkesle mi aram kötü olurmuş kimseyle konuşmuyormuşum herkese düşmanmışım ben hastaymışım benimki temizlik değilmiş ben delirmişim temizlikle kafayı yemişim ben hiçbir şey haketmiyormuşum umrunda değilmişim huzur bırakmamışım hayatı zindan etmişim bilmem ne falan ben zaten onları duyunca sinirimden başladım ağlamaya üç senedir bir kez olsun aç bırakmadım tatlısına kadar önündeydi kirli deyip bir çamaşırı kırışık tek bir elbisesi olmadı her zaman evim derli toplu elisanın her gün duşunu aldırıp tertemiz giydirip bakımını yaptırıyorum daha ne yapim gezmem toplam yok para harcamam yok ayıptır söylemesi elin orospuları gibi nazlanmıyorum ya ondan böyle köpek muamelesi görüyorum nankörsün dedim bak elisa gece 1 de uyuyor ben iki saat uyuyup sahura kalkıp sofra hazırlıyorum o halimle oruç tutmuyorum bu arada ama yine de yaranamadım Allah ıslah etsin gerçekten çok zoruma gitti
Allahın cezasına bak daha ne istiyor rabbimden belasını mı 🤦🏻‍♀️. Yok yok böylelerine insanlık yaramıyor sorun sen değil onun o kadar öküz olması . Köpek gibi davran bak bakalım senden kıymetlisi oluyor mu

Tüm sayfalar yüklendi.